E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaca proizvodnja DANUBIUS
captjerry:
--- Citat: Kapetan 21, 09, 2010, 01:33:49 pre podne ---Sto se tice tendera to mozete oboje na privatne poruke
--- Kraj citata ---
Potpuno se slazem...
Nenade, zato sam i hteo da ne bude javno, ova prica sad stvarno nema nikakvog smisla i ne treba daviti ljude ovim stvarima...znam sve kako je doslo do toga da Vi preuzmete posao, tad sam se iznervirao ali ne na Vas vec na nesposobnu i korumpiranu upravu a sad me stvarno bas briga, to je davna proslost...sto se komisije tice, isto se i meni desavalo, pola meseca nisu mogli da se dogovore sta ce i kako ce, ja sam im za svaku izmisljotinu radio novi tehnicki crtez kod projektanata i sa tih dimenzija smo dosli na mnogo vece na kraju...imam sve papire, ako Vas nekd bud zanimali, mog Vam poslati...iskreno mislim da nikoga ovo ne anim, mozda cak ni nas dvojcu, odavno su se stisale strasti pa zato i kazem da u mojim dosadasnjim i eventualnim buducim komentarima nema ni trunke zlobe...Predlazem da ili batalimo diskusiju o pontonu ili je eventualno nastavimo na PP mada nema potrebe po meni, nista dobro doneti necemo...Jos jednom, uz svo postovanje, ako zelite da prestanem sa komentarima bilo kakvim u "Vasoj" temi slobodno kazite...ja bih iskreno voleo da cujem i nekog od ponosnih vlasnika Vaseg plovila da nam prenese sopstvene utiske...
Mada neke stvari treba razgraniciti, licno sam bio prisutan kada je covek koji je kupio kod Vas brod dosao kod jednog "naseg" kvazi majstora da mu uradi enterijer i farba brod...iskreno, ja ruzniji enterijer nisam video i posle dve godine, sreo sam vlasnika na vodi, covek je bio ocajan, sve primedbe u vezi broda bile su vezane za enterijer...
Kapetan:
@brodomonter i captjeri
ako se oboje slazete ja bih pricu o pontonu prebacio van ove teme , a tema da ostane za predstavljanje radova Danubiusa , kao i razmenu komentara sa zainteresovanima ?
SALE NB:
Iskreno, priča o pontonu nije zanimljiva.
Stvarno bi mogla da se prebaci negde zasebno.
Nego , sinoć sam malo razgledao vaš sajt, pa vidim da za neke modele nudite i opciju drugačije, modernije nadgradnje.
Imate li neke skice ili slike tih novih oblika kabine?
brodomonter:
[/quote]Bas smo dobro ustalasali ovu stranicu.Kad novi mornar dodje na gusarsku"Ladju",mora prvo da dobije po usima.Ja sam Zemunac i poreklom Krajisnik,rat mi je u genima.Cim me cacnes,burno reagujem.Ali nisam zlopamtilo.Hajde da zaplovimo mirnijim vodama.Moja lepa ladja je moj teren,tu sam riba u vodi.Nekad,doduse som,ali to smo svi ponekad.Prepucavanje o pristanu moze da bude povod za strucne komentare kako se rade splavovi po standardu,sto malo ko radi,a Kapetanija je sve zahtevnija u tome.Svake godine se bar nekoliko splavova prelomi i malih sa kucicama i restorani.Potrazicu crteze iz te teme,skenirati,pa u etar.
captjerry:
Sto se mene tice, cela ova prica o pontonu i tenderu moze da se izbrise, ne koristi ni meni ni Nenadu, ni forumu ni clanovima...potpuno bezvezna prica
nastavljamo dalje u pozitivnom smeru...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju