E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (34/43) > >>

marke:
Naravno da ne mogu da pridjem gde ima podvodnih mina ili pucaju sa protivavioncem u korito ali inace mogu da pristanem gde god moze elisa da me dogura. Nisam ni ja obisao bas sve panjeve ali imam samo bubotke na limu tu gde sam najasio da sam ga propeo i nista vise.

brodomonter:
@Kapetan:Imao sam skoro musteriju kome sam pravio prikolicu za tezi camac koji je dovezao iz Holandije gde radi 20 god.Izvesni Sinisa iz Indjije.Iznenadio sam se kad mi je rekao da i u jednoj Holandiji ima isto tako "krseva"od camaca,kao i kod nas i da je kod njih registracija neverovatno liberalna!
Ali,bukvalno NEMA kuce,tj porodice koja nema camac.Ne zna svaki Holandjanin da napravi dobar camac,ali bilo sta da napravi,registruje se,bez problema.Plati taksu i vozi Misko.
Ja bas zato uvek kazem da je dobar svaki camac koji plovi.Bolje je ploviti i na najvecem krsu.nego ne ploviti.
Pozdravljam tvoju 5-icu na tabanu.Za formu i majtorski rad moze proci u liberalnoj Holandiji,u Srbiji registracija samo uz rucak i buteljku onima iz Kapetanije.Za taj Marketov mozda samo pice,da se ubrza administracija.
"Ko vam je radio ovaj camac?"
"Tamo neki Kesic iz Zemuna".
"Aa,znamo Kesica."

Zoran:
    Droze Marke
    Jedno pitanje za vas,da li je cena bila zimska ili letnja.

marke:
Cena mi je bila prilicna u tom trenutku, ali pre nego sto sam odlucio proverio sam ponudu ostalih a i to posle jeseni provedene u razgledanju polovnjaka po marinama (nije bilo internet oglasavanja) zato sam i poceo u zimu. Mislim da nisam bacio pare za nesto sto koristim vec skoro 15 godina.

Svako ima svoja merila i standarde, meni je to tada izgledalo u redu i eto plovim vec preko decenije s njim.

brodomonter:
 BRITANIJA 900:
Brodic ima 3.600 kg
Za ovaj kvalitet,tvrdim,niko ne nudi nize cene.
Posto vas iritira izraz "zimska",dobro: V A N S E Z O N S K I    P O P U S T !
Mada znam iz iskustva da su komentari te vrste od onih koji nikad nece voziti moj camac

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju