E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (32/43) > >>

brodomonter:
Nece na IZMENI.Nema veze,crtez se moze videti na www.danubiusmotorboats.co.rs >O NAMA>CRTEZI I SKICE>danubius 600 (prvi crtez),a foto nemam.Nisam imao volje da to uvrstim u neku redovnu ponudu,ima posla kao i za 7 m,a ne moze da se naplati,zbog duzine.To je jadan od brojnih eksperimenata koji sam uradio samo jedan,iako uspesan.I sada me svrbi taj tip,nesto kao Korculanka-6 m,kabina i nadkabina,jednostavno,jeftino,plovno,trajno...
Sorpanj bi bio npr.za forumase ,100,-E za ruke.Materijal koliko kosta.

marke:
Pitanje za Brodomontera:

1996 u novembru sam porucio siklju lim 3mm (od 6m tabli)od 7 m sa 2,2m 1,8m u tabanu kod siroke staze i napravljena je u roku.
Ne secam se koja firma to bese ali kad se spusti niz neke strme stepenice i prodje pored kafane bila je radionica gde su mi ga napravili.

Jeste li to bili vi?

brodomonter:
@Marke,to sam bio ja!
Tu sam radio od 1994 do 2002.
Srusi me narodna vlast,kao narodnog neprijatelja ,iako se nikad nisam bavio politikom niti bio ni u ijednog politickoj stranci.A toliko sam se radovao "promenama",
Ni danas mi nije jasan razlog,niti mi je u Opstini to iko objasnio.Moje udarne modele ipak sam nazvao ZEMUNKA.
Ali nisam ja jedini stradalnik.Sada sam izbeglica,u Slankamenu.Sve ispocetka,ali sam pun volje i entuzijazma.Radim i dalje ono sto volim.
Drago mi je da ste se javili.Ja pamtim sve moje musterije.Ime i camac,odmah se setim.

marke:
E pa ovako o vasem radu:

Na to korito sam nadogradio kabinu po svojoj ideji i vozim se i danas tim camcem.

Koliko je stabilan ,podvozan i brz neka vam kazu kapetan, Bane, Samardza ili neko drugi ko je plovio sa mnom.

Hvala vam.

mossi:
Hebiga, evo ga konačno KUPAC, a sad opet neko treći treba da komentariše.
Jel dobar ili nije? (Hvala može biti i sarkastično.)

I Marke daj neki rezime, za sve ove godine.

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju