E, ovako treba... > Domaća proizvodnja

Domaca proizvodnja DANUBIUS

<< < (26/43) > >>

STG:
Deda je uporan,reci cenu :)

brodomonter:
U ovom stanju 7.500.-E!
Lim trup sve 4 mm; kobilica 10 mm;Ima ugradjenu i obradjenu statvenu cev,samo da se utisnu vodeni lezajevi,Imam i vodene lezajeve MOTOMARINE-iTALY.
Ima postolje motora,usis,izduv,creva...bio sam ubacio Farryman-a nekog polovnog,pa sam vratio coveku.
Ima sajle za gas i menjac
iMA kompletan kormilarski uredjaj:koker sa bronzanim lezajevima,prirubnice,pero,petni lezaj;sajla telefleks za motore do 150 KS (jer je dugacka);ima i glava-puz;ima i tocak kormila,lep inox fi 400.
Tenda je preko celog putnickog prostora.Predvidjen je gore Lexan,GE.
I to nije sve!Dalje radove bih radio IZUZETNO POVOLJNO!Znaci,zavrsno farbanje,ugradnja motora,struja...sve sto traba.I prebacim ga susedovim traktorom u Dunav-Stari Slankamen.
Ovo sam radio za sebe,hteo sam da prevozim na Lido,to sam nekad radio 1990.Po hiljadu maraka dnevno!Ali ovaj nisam stigao da zavrsim na vreme,imao sam puno ugovorenog posla,pa rokovi,pa penali...

brodomonter:
Hteo sam ovo da ubacim na nasu Berzu,ali tamo mi masina trazi neke brojeve...a taman sam savladao slanje slika,cak izvlacenje iz foldera i odasvud...
Svakim danom napredujem sve vise!

STG:
Dopada mi se ovakvo predstavljanje brodova:slike,opis,oprema,opcije,cena... :good:

Kapetan:
ajde baci veceras (dok namestim sve ) na kapetan@mojaladja.com sve podatke i okacicu ja

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju