E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs

Internautica - Portoroz 2011

<< < (2/4) > >>

espresso:

--- Citat: LSI  23, 06, 2011, 13:29:18 posle podne ---Na jednoj od Espresovih slika vidi se u pozadini topovnjača.
Pretpostavljam da je to ratni brod koji su Slovenci kupili od Rusa u zamenu za klirinški dug Rusije prema Sloveniji nakon izdvajanja iz Jugoslavije.

Mnogi su se pitali, kada su čuli za taj ugovor po kojem je Slovenija doplatila da li 40, da li 50 miliona evra, gde će usidriti brod kada stigne u slovenačke vode? Obzirom na veličinu teritorijalnih voda kažu da je vrlo moguće da pramac bude u Sloveniji, a krma i trup u Italiji ili Hrvatskoj....

--- Kraj citata ---

to je brod slovenacke ratne mornarice TRIGLAV

mossi:
Uff.... dobra su oba, ali Talijan je .. Vrh!  :good:
Verovatno mu je i cena takva.
Postaviću u "moje želje - moji snovi" ha ha ha

Hvala još jednom!

Kapetan:

--- Citat: espresso  23, 06, 2011, 14:15:32 posle podne ---
to je brod slovenacke ratne mornarice TRIGLAV

--- Kraj citata ---

mnogo je velik za njih, jedino da ga parkiraju krmom  inace ce da se bune talijani i hrvati  :taunt:

LSI:
Kapetane, ne znam da li je Slovencima velik ili mali ali oni imaju more, a mi ga nemamo...

Eh, sad, što je malo veće od bazena - ma koga briga?
Ako se Italijani ili Hrvati budu bunili neka raspale iz svih orudja pa gotovo (ako su uz brod kupili i municiju za one pare koje su doplatili.)

Zoran Marinković:
 :agree:

Ljudi, ovde nešto nije u redu.....otkud sajam nautike  a na vodi.... kod nas je to lepo u jednoj hali - na suvom .... :sorry:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju