Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Registracija gumenog camca do 4 metra

<< < (2/2)

Kapetan:
to je i prihvatljivo

LSI:

--- Citat: slavkor  05, 07, 2015, 12:08:40 posle podne ---  Mene je pre mesec dana,gumenjak Yamaha 3.80 m sa motorom Yamaha 8 ks. kostala registracija,sa novom plovidbenom, 8000,00 din. taz taz
  -pozdrav

--- Kraj citata ---

Toliko ja platio za čamac s kabinom od pet i po metara. Kako nije skupo?

Kapetan:

--- Citat: LSI  05, 07, 2015, 13:01:05 posle podne ---Toliko ja platio za čamac s kabinom od pet i po metara. Kako nije skupo?

--- Kraj citata ---

nisam rekao da je jeftino nego prihvatljivo.. planiram da kupim gumenjak 380cm sa motorom od 5 konja , kao pomocni za Cetiri Osmeha, generalno radim papire da bih prosao granicu bez problema  , a u Grckoj se dingi ne registruje... 70 evra da me ne boli glava sa raznim carinicima nije skupo ...

slavkor:
 Ja sam ovaj gumenjak i motor zato i registrovao,zbog odlazenja u inostranstvo,i ako sam imao sve uvozne papire regularne.Pitao sam u Kapetaniji BGD i rekli mi da moram da registrujem,uzmem plovidbenu,ako zelim u inostranstvo sa njim. Mada ga sad prodajem sa sve motorom,zbog promene planova.

Kapetan:

--- Citat: slavkor  05, 07, 2015, 15:42:54 posle podne --- Ja sam ovaj gumenjak i motor zato i registrovao,zbog odlazenja u inostranstvo,i ako sam imao sve uvozne papire regularne.Pitao sam u Kapetaniji BGD i rekli mi da moram da registrujem,uzmem plovidbenu,ako zelim u inostranstvo sa njim. Mada ga sad prodajem sa sve motorom,zbog promene planova.

--- Kraj citata ---

daj slike i cenu

Navigacija

[0] Indeks poruka

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju