E, ovako treba... > Tomos
Upomoc!!!!!!!
ronac:
Probaj da uzmes novo gorivo i gledaj da rezervoar bude cist. :drinks:
njegos68:
--- Citat: shomysss 20, 06, 2011, 17:54:33 posle podne ---Probacu i to nemam pojma vise sta da radim ovo je agonija
--- Kraj citata ---
Prodaj tomosa,dodaj stotinjak eura i kupi neku jamahicu,kao ova ovdje http://www.kupujemprodajem.com/Yamaha-4-777558-oglas.htm?filter_id=3458577 :preved: i da te bog vidi...povučeš i voziš... ja sam mog tomosa dao na doboš i tražim nešto ovako,al daleko mi...
barbanesa:
Po onome sto si rekao moguce je da je donji sermenik u glavi motora ,a kazes da si radio generalnu jesi li sve semenike zamenio?Daj malo poblize informacije
shomysss:
Zamenjeni su:Radilica,lezajevi radilice,semenizi,klip,karike,kardan,cev za vodu,svi semeninzi na cizmi,svi lezajevi na cizmi,zupcanici,osovina na cizmi,auspuh....i mozda jos nesto cega se nisam setio i opet nece... :suicide: Da li moze da ima veze sa onim magnetima gore za paljenje????Ili sa elisom(posto je trokraka)????
zorter:
I kod mene je na T4 trokraka elisa i nemam problema s paljenjem. Jedno vreme je zezala kad je motor vruc, ali je i tada palila.
Ako si siguran da cilindar dobija gorivo (mokra svećica), jedino u sta mogu da sumnjam, (pošto pali na suvom), je da imaš nekih problema s kablovima. Verovatno ti je neki kabal "nažuljan" pa preko vode dobija "masu" i gubi struju potrebnu za "bacanje" varnice. Znam da kablovi nisu u vodi, ali kačenjem motora na čamac povećavaš metalnu površinu koja preuzima napona sa magneta pa nemaš dovoljno za varnicu. To se najčešće dešava ako je gumica kroz koju kabal prelazi iz zamajca ka spoljašnem delu. Pregledaj i kablove za gašenje motora. Ma pregledaj sve kablove i svaki koji je ostao bez izolacije, izoluj. Vrlo često se desi da se prilikom sklapanja motora, posle radova, neprimetno nagnječi neki kabal i pravi probleme.
Pozdrav i javljaj šta si uradio. :good: :drinks:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju