Nautika opšta... > Nautičke reportaže

Put Djerdapa...

<< < (7/10) > >>

mossi:
 :good: :drinks: :friends:

E da, umalo da zaboravim.. mnogo dosadan Dunav od Palanke pa na gore.  :lol:

................

Kada je Darko išao za Bezdan, mislim da je vodostaj bio srednji, tj ne dovoljno nizak.
Dunav je najlepši bio upravo ovo leto po vodostaju 100-200, za mene idealno upravo oko 100-120 Bezdan.
Dunav gura od danas, nekih 2,5-3m  :this: :suicide:

Dule, kad god stignete više nego ste dobrodošli!
Javite se samo barem dva dana ranije.
Tj kad stignete u Palanku, barem.  :lol:
A možete i Darka povesti.

:drinks:

deda:

--- Citat: Dule  23, 07, 2011, 22:20:19 posle podne ---Hvala deda...
Sad je vreme da se spremamo za posetu severnim krajevima. Obecali smo nesto Apatincima  :) .

--- Kraj citata ---

Samo da se oduzim babi i moze!!

Kapetan:

--- Citat: Dule  23, 07, 2011, 22:58:53 posle podne ---Zaboravih...
Moram da pohvalim kapetanove solarne panele.
30 dana nismo se nigde prikacili na mrezu radi dopune akumulatora.

--- Kraj citata ---

he he nisam dopunjavao od dana kada sam ih prvi put stavio a ima vise od godinu dana... i pre neki napokon instaliram one baterije na jedrilicu i da pojurim punjac za akumulatore i ne znam gde je  :lol:  dao sam ga 100% nekome u fazonu nosi i ne vracaj ;)

ovih dana stavljam 120Watti i na jedrilicu i nema zime ...

sto se tice autopilota apsolutno se slazme meni je stigao pre neki dan i sa zoranom brckam oko povezivanja i bas kada smo sve spremili naravno mene pokosi neki virus i zadnja dva dana lezim u krevtu :(

a trebalo je sutra da krenem na probnu voznju do Gradista i golubca ... sve na "laptop" :)

Kapetan:
pisem celu temu, cim povezem sve sto treba dolazii pera garmin da pomogne  :good:

jedino sto se brinem oko kalibracije, potrebno je ici u krugovima stim da jedan krug ne bude ispod 3 minuta... e sad gde da nadjem mirne vode da mogu da idem 3 minuta za jedan krug to jos ne znam .... pokusacu na dunavu ali zbog toka dunava se bojim za rezultate ... mada ne bi trebalo da imaju toliko uticaja

Darkobp:
Svaka cast Dule,nesebicno si od svog godisneg odmora napravio svima nama jednu jednu prelepu repertoazu   :good:

--- Citat: mossi  23, 07, 2011, 22:26:09 posle podne ---

E da, umalo da zaboravim.. mnogo dosadan Dunav od Palanke pa na gore.  :lol:

................

--- Kraj citata ---

Doobro Doobro Mossi, platicu pivo zbog ovog samo nemoj vise  :lol:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju