E, ovako treba... > Plovila
Skadarsko jezero - patrolni čamac
rendžer:
Nisam siguran da bi se pokazao lose za žarove. Ovo je ravno dno i sigurno ne bi bio gori od limenjaka, a pogotovo od ovih glavurdana sa dubokim V koritom, koje danas koristimo.
ovo je limenjak koji je kao patrolno plovilo prethodio ovim bijelim barčicama sa kojima se danas patimo.
Jedino me kod commanderovog korita plasi onaj valjkasti oblik na pocetku, sto trup time nije valjano "razveden", tako da bih morao prvo da ga vidim kako se ponasa.. A mi imamo jedno plovilo gotovo identicnog korita, ali je za potrebe strucne sluzbe i ihtiologa, samo sto je na njega penta 5 ks, tako da nemam pojma kakve su mu stvarne performanse...
Darkobp:
Comander ima korito plitko v tako da relativno ima jako mali gaz,a o stabilnosti i voznim karakteristika jos maltene nisam cuo losu rec o njemu jer ipak on ima sirinu od 1.8m
http://www.triprinceze.com/commanderpatrol/commander18_galerija.html
njegos68:
--- Citat: rendžer 18, 06, 2011, 13:25:01 posle podne ---Nisam siguran da bi se pokazao lose za žarove. Ovo je ravno dno i sigurno ne bi bio gori od limenjaka, a pogotovo od ovih glavurdana sa dubokim V koritom, koje danas koristimo.
ovo je limenjak koji je kao patrolno plovilo prethodio ovim bijelim barčicama sa kojima se danas patimo.
Jedino me kod commanderovog korita plasi onaj valjkasti oblik na pocetku, sto trup time nije valjano "razveden", tako da bih morao prvo da ga vidim kako se ponasa.. A mi imamo jedno plovilo gotovo identicnog korita, ali je za potrebe strucne sluzbe i ihtiologa, samo sto je na njega penta 5 ks, tako da nemam pojma kakve su mu stvarne performanse...
--- Kraj citata ---
Za žarove i lokvanje i travu nevalja sigurno...ima jedan na Plavnicu sa Yamahom 25 ks leti,ali travase obmota oko čizme i aj zdravo... a za krivolovce iz plićaka netreba čamac,nego ga sa policijom čekate kod auta pa kad utovari stvari i ribu CAP!! :police: :aikido: svi oni dodju autom do vode pa onda u čunove...
njegos68:
A za te glavurdane (kvik silver sa merkury 25 ks 4t) se neko dobro ugradio pri nabavci.. :censored:
rendžer:
a trave su muka za sve..
A to za krivolov se vidi da nisi u potpunosti upoznat :)
poenta je da iskusni krivolovci nikad ne iznose sredstva za krivolov na kopno, jer su se opekli tako nekoliko puta. Tako da ostavljaju to u nekim svojim stekovima po vrba i trscaka.. i vazda izlaze "cisti". Primorani smo da ih hvatamo na djelu...
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju