Ribolov > Galerija ulova
Ulovi RAZNI, tipa: smanji ribu ili ode Autobus!
Misha D:
Aco, to je taj nesrecni nov meredov koji ima onu kuglicu-klin na kraju motke koja drzi ram sa mrezicom.
Ja ga uzeh pred put jer je dugacak oko 3m da mogu sa visine gornje palube da uzimam manje ribe (imam i veci sa duzinom oko 2m za vadjenje kada sam u pomocnom camcu).
Elem, da je i to Joja snimio ti bi se nacudio:
Prvog sarana oko 5kg dovucem, uzmen novi meredov a tada otpadne ram sa mrezicom u vodu pored mene.
Drzim sarana levom rukom , saran bezi levo desno , a drugom rutkom i motkom od novog meredova upecah mrezicu, dovukoh nekako sarana do mene i uhvatih ga samo sa mrezicom. 6589
Malo im pustim dril, jer ponekad cimnu ko ludi, najveci (cenim preko 8kg) mi je smakao stap sa drzaca, uhvatih stap u poslednji moment, a on posle manjeg drila ode pod panj.
Takav ili veci saran je Joji iskrivio masinicu jer mu je bio zategnut dril i nije mu mogao nista, ode pod panj i u legendu. sajkaca.
mossi:
Muke su to slatke...
Lako je biti pametan iz fotelje, ali kad pravi šaran zapeca, srce poskoči, a adrenalin udari!
Praksa kaže da nema kompromisa ili konformizam ili rezultat. thumbup
Misho u svakom slučaju llll 114
Zoran T:
sajkaca
Zoran T:
sajkaca
dragand:
bravo zoki majstore 114. Jel to na klasično varaličaenje ili onaj tvoj sistem polu-džigovanja
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju