E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (20/22) > >>

LSI:

--- Citat: Kapetan  09, 02, 2014, 19:50:52 posle podne ---
--- Citat: LSI  09, 02, 2014, 19:11:37 posle podne ---
--- Citat: Kapetan  09, 02, 2014, 19:08:46 posle podne ---ja kako cuh pitura se ljusti ....

--- Kraj citata ---

Od koga, Kapetane?

Bilo bi dobro da se jave baš oni koji su koirstili boju a ne mi koji smo samo čuli od nekih da je neko rekao da se piturine boje ljušte, pre nego što ih otpišemo.

--- Kraj citata ---

zamoljen sam da ne komentarisem od koga sam cuo da ne bude da je cinkario Busu ... ali eto imas i stvladino iskustvo  ...

--- Kraj citata ---

Kapetane, nema ovde nikakvog cinkarenja - pa, nije Busa proizvodjač boje. On je samo prodaje.
Zato sam i rekao da treba da se jave ljudi poput Vlade i Bubamare koji su se u medjuvremenu javili. Oni koji su na svom čamcu primenili boju.

Jer ako su ispoštovali sve preporuke za pripremu površine i redosled i vremena za nanošenje boja, onda su njihova iskustva merodavna.

broker975fx:
Znam da su oni koji su mazali nadvodni deo bili jako zadovoljni ali ne znam nikog ko je mozao podvodni deo. Ja tražim odgovarajuću varijantu za podvodni deo koji mora biti urađen tako da narednih 10-15 godina ni ne pomislim na vađanje, nisam još našao pametnu varijantu a da nije baš preskupa

njegos68:
Ja sam predprosle godine kod Buse uzeo neku Piturinu biju za plasticno korito... Mislio sam da uzmem Hempel,ali mi je Busa nahvalio Pituru i bogu hvala evo treca godina ne cuje...   6589

Zoran:

Jednostavno nema jeftine farbe za ladje,a da valja.Kada se sa time pomirite
bice sve mnogo lakse.Ovde bas vazi ona narodna KOLIKO PARA TOLIKO I MUZIKE.U gram.

nikolar:
Kakva su iskustva sa Hempel Light Primerom kao temeljnom bojom na celicnom camcu?

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju