E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
farbanje broda...pre i posle
shomi:
--- Citat: Milanblp 26, 07, 2009, 22:03:16 posle podne ---Vidim da sam Vam nedostajao, pa sam resio da se druzimo!
--- Kraj citata ---
A čiji si ti mali? :smile:
shomi:
Nenen, citirao sam Milanblp, koji kaze Vidim da sam Vam nedostajao, pa sam resio da se druzimo!
pa reko 'el se znamo, il' cemo tek da se upoznajemo? :smile:
zorter:
--- Citat: shomi 27, 07, 2009, 10:58:18 pre podne ---Nenen, citirao sam Milanblp, koji kaze Vidim da sam Vam nedostajao, pa sam resio da se druzimo!
pa reko 'el se znamo, il' cemo tek da se upoznajemo? :smile:
--- Kraj citata ---
:good: :good: :yahoo: :yahoo:
Vlada 69:
Taj camac je najverovatnije radjen u St.Banovcima.Firma koja se zvala BIČ (Batina industrija camaca) a nalazila se pored lovackog doma na uscu kanala u Dunav.Cika bata je davno preminuo a njegova supruga je jos par godina pravila iste posto su posedovali kalup.
Ljude znam privatno a pored tog kalupa imali su i dosta drugih.Sta su od tih kalupa prodali a sta ostavili ne znam ali znam da se ovaj camac proizvodio i u kracoj verziji.Inace jeste Elanov kalup.Proizvodnje na zalost vise nema ali je gospodja Ljilja napravila sebi jeden takav pre 2-3 godine.
Steta sto je ovo sve ugaseno jer su kvalitet i zavrsna onrada bili pojam za nase uslove.
bratsaja:
Pozdrav svima.
Napravicu malu digresiju i vratiti se na pocetak teme,na farbanje camca.Naime,uz pomoc prijatelja,brace,drugova,napravio sam metalni camac duzine 6 metara i,iz neznanja,a i neobavestenosti,ofarbao ga osnovnom,nitro bojom.Tako ce i docekati prolece,na suvom naravno,a onda farbanje.Svasta sam ovde procitao,katran epoks p.u....ovo ono...,ali ne nadjoh ovakav slucaj.Hteo bih da ga ofarbam tako da potraje zastita par godina,budzet nije neogranicen ali nije bas ni za farbu za tarabu.
Sta je po vama najbolje,a da ne podrazumeva struganje do lima jer to nemam ni vremena ni uslova da radim.
Mislio sam da opalim hempel osnovnu preko ove nitro,pa onda antialgin,naravno postujuci uputstvo o medjuslojevima itd.
Svaki savet je dobrodosao.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju