E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
farbanje broda...pre i posle
Barba:
Za pola deci vode u duplom dnu nema potrebe da se opterecujes. Sto se tice strcanja od okoline postoji i beli antialgin, ali ce to biti ruzno kad usled spiranja pocne da se pojavljuje donji sloj. Licno mislim da ce se antialgin ispod sloja laka koji bi da naneses preko, opet spirati i da ce izgledati ruzno. Ne znam u cemu je problem sa linkovima, ali postavicu i slike ispranog antialgina na mom camcu.
Pozz.
@Kapetan
Sta je problem sa linkovima?
Kapetan:
--- Citat: Barba 12, 06, 2009, 11:48:38 pre podne ---@Kapetan
Sta je problem sa linkovima?
--- Kraj citata ---
nece se otvore
http://www.barba.in.rs/800x600/DSCN0286.jpg
http://www.barba.in.rs/800x600/DSCN0284.jpg
pokusao sam da stavim i IMG tag pa da ih implementiram direktno u poruku ali ne dozvoljava tvoj hosting da se slike vuku sa drugog sajta, klikni na gornje linkove da vidis sta daje, ubaci ih kao slike dok ne resis to sa hostingom
Barba:
Ne znam zasto ih ne otvara, ali nije ni bitno.
Ovde mozes da vidis kako se sprao antialgin:
Ovo su zakrpe od poliestera nanesene preko antialgina ili bar ono sto je od njih ostalo
Inace kad sam sljustio ove lose zakrpe i antialgin, ostecenja ispod njih nisu uopste bila strasna, kako deluje na slici.
captjerry:
video sam ovaj camac na Savi...ali ne dovoljno blizu...
bio je jedan momak proletos na marini Sava dok smo mi farbali neki brodic, on je skidao antialgin sa nekog narvala...kaze da radi za tipa sa Ade...moguce da je to taj, mada ne mora da znaci...uglavnom, mucenik je skidao antialgin na plasticnom brodu sa brusilicom i paletom (smirglom) granulacije 40 (Giga odlicno zna koliko je to), mnogi sa tim bruse metal...davao mu ja 80, ma ni da cuje...krivo mi sto ga nisam slikao, bio je zamotan u najlon kese i oblepljen krep trakom ceo i po glavi a na licu je imao vojnu gas masku...na 35 stepeni...nije ni cudo sto je skidanje antialgina trajalo koliko i nase celo farbanje...
SALE NB:
E ovaj mi se baš dopada! Ovo je glisersko korito, ako se ne varam?! :good:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju