E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..
farbanje broda...pre i posle
Bucho:
Hvala Barba, sajt ti je odlican, mi laici mozemo mnogo da naucimo. Stvarno, ovaj nas forum zlata vredi, toliko toga sam naucio da sam vam svima neizmerno zahvalan.
Kapetan:
--- Citat: Bucho 28, 05, 2009, 14:04:15 posle podne ---Hvala Barba, sajt ti je odlican, mi laici mozemo mnogo da naucimo. Stvarno, ovaj nas forum zlata vredi, toliko toga sam naucio da sam vam svima neizmerno zahvalan.
--- Kraj citata ---
zato je forum i otvoren :)
slobodna razmena iskustva saveta i slicno :)
Barba:
--- Citat: mushu 28, 05, 2009, 14:49:10 posle podne ---Barba primatih na tvom sajtu da ste brusili antialgin bez maski za lice, ima li polsedica, to je navodno zesce otrovno, cak i kroz kozu otrov prolazi... :suicide:
--- Kraj citata ---
Ma teraj ga u PM i ko ga izmisli. Hempel ima neki remover za antialgin. To nismo ni probali jer je sloj bio debeo i do 2 mm. Posledica za sada nema. U svakom slucaju predlazem masku za nos i usta i naocare. Jes da smeta, ali se isplati. Ali kao sto znas to koriste seka perse, a mi majstori koristimo flastere i fizioloske rastvore. :suicide: Na sajtu cu kad budem stigao (za desetak dana) dodati i neke informacije o laminiranju poliesterom i zastiti laminiranih rupa. Sve sa sajta ce u malo kracoj formi biti prebaceno na forum.
Kapetan:
barba da ja to copy pastujem :)
Barba:
--- Citat: mushu 29, 05, 2009, 08:09:20 pre podne ---Blagodarim, nisam razumeo kako se koristi fizioloski rastvor a ni flaster ucilju zastite, nadam se da ce biti pojasnjeje na sajtu.
--- Kraj citata ---
Mushu, nemo se ljutis, nisi me razumeo, mislio sam na vrlo "pametan" pristup u smislu kad brusilicom potkacis sake i prste stavis flaster, a kad ti strugotina uleti u oko ispiras vodom, a to naravno nece tako lako da izadje. E onda koristis rastvor ili vestacke suze. Vrlo pametno, zar ne. :this:
Ljudi nemojte da se zezate, maska kosta 50 dinara, cvidze 100, a rukavice 200 i cim osetite zamor napravite pauzu. 11500 obrtaja nikome ne prastaju.
@Kapetan
Sto se mene tice sve sa sajta mozes da preneses na forum, ali najbitnije stvari o popravci ostecenih mesta tek treba da unesem. Kako sada stoje stvari, to cu moci da uradim tek za dve nedelje. Samo obrati paznju da ova prica nije vezana za farbanje camca kao u temi koju je Sale postavio. Vise se bavi restauracijom camca i sredjivanjem i popravkom poliestera, pa vidi u koju bi je temu ubacio.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju