E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (12/22) > >>

Bucho:
Ljudi, ubih se trazeci u kojoj temi sam procitao o farbanju plasticnog camca, detaljno. Posto planiram sam to da odradim, interesuje me cime gitujem neravnine, sta je prajmer (pretpostavljam kao spric git za automobile) itd. Uputite me na temu da ne gnjavimo ljude ponovo.

Kapetan:
@bucho pogledaj ovde a ima i na forumu cela tema

http://www.mojaladja.com/index.php?option=com_content&view=article&id=3:sreivanje-i-farbanje-poliesterskog-amca-sale-nb&catid=4:saveti-i-opisi&Itemid=13

Bucho:
Hvala KAP, to sam upravo trazio ali nisam mogao nikako da ubodem. Sve sam kucao "FARBANJE PLASTICNOG CAMCA" kad ono POLIESTER. Jos jednom hvala. :good:

captjerry:

--- Citat: Bucho  27, 05, 2009, 08:18:04 pre podne ---Ljudi, ubih se trazeci u kojoj temi sam procitao o farbanju plasticnog camca, detaljno. Posto planiram sam to da odradim, interesuje me cime gitujem neravnine, sta je prajmer (pretpostavljam kao spric git za automobile) itd. Uputite me na temu da ne gnjavimo ljude ponovo.

--- Kraj citata ---

Mozda Admiral moze da kaze nesto o farbanju poliestera...

Barba:
Pitanje je u kakvom ti je stanju korito, za popunjavanje rupa i neravnina mozes da koristis epoxy git koji je u principu najbolji, tvrd je i vodonepropustan, ali jako se tesko smirgla. Mozes da koristis i zeleni Body Polyester git za koji kazu da je takodje vodonepropustan, mada nisam siguran, lak je za nanosenje i smirglanje. Korito ispod podvodne linije najbolje da predjes epoxy smolom, pa Hempel light prajmerom pa antialginom. Iznad vodene linije mozes da ides pur prajmerom pa poliuretanskim lakom. Ako se opredelis za nanosenje epoxy smole racunaj da po nanosenju moras da ga izmatiras da bi Hempel light prajmer uhvatio, a to je mnogo zajebano.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju