E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (2/22) > >>

zoki novus:
nazalost ja sam vec ofarbao kod mileta u ostruznici i pokajao se!
de si bio pre mesec dana ?
godinu dana jurim i niko nezna gde da farbam

Kapetan:

--- Citat: zoki novus  28, 04, 2009, 10:08:56 pre podne ---nazalost ja sam vec ofarbao kod mileta u ostruznici i pokajao se!
de si bio pre mesec dana ?
godinu dana jurim i niko nezna gde da farbam

--- Kraj citata ---

ni ja ne docekah jerrija, doduse mojom krivicom :) jerri ima ti damo notez da pises nas sa foruma :)

zoki novus:
evo i detalja 36kvadrata korita(mada mi je ukrao oko 5 ) 750e plus 100e izvlacenje i vracanje
i svi slojevi u jednom danu sto mislim da je i fizicki nemoguce!
osecam se prevarenim zato te i pitam
gde mogu da kupim ovu zelenu farbu da popravim na nekim mestima?

captjerry:
i jesi prevaren...i to bas...znam za tog lika ali do sad je bar bio jeftin...svaki sloj ima svoj vremenski interval u kom se nanosi (ako govorimo o marine programu boja)...i to mora da se postuje kako ne bi sledece godine vadio brod ponovo...mi smo, zbog vetra i loseg vremena pre neki dan kasno naneli zavrsni sloj epoksi katrana , pa smo od 23 do 01h pod reflektorima nanosili antialgin kako bi ispostovali rok...Mile je bas preterao... ja najvise volim kad dam specifikaciju materijala pa covek sam kupi farbe...tako i on zna cime je farbano i nema lazi, nema prevare...za vadjennje i spustanje cena je OK, toliko obicno uzimaju ljudi koji se bave transportom camaca....
cekaj, ti si SAMO za korito platio toliko?!?
Kod nas, cena za tvoj brod (cini mi se sa slike da je negde oko 9m Loa) bila oko 450-500 evra za ruke + materijal, za farbanje celog ektreijera broda i delova u kokpitiu ako postoje da nisu presvuceni drvetom ili necin.
i da, farbanje takvog broda traje oko 10 radnih dana
Kap ja te cekao za to farbanje...sad moram da smislimo drugi izgovor da popijemo pice :)

Kapetan:

--- Citat: captjerry  29, 04, 2009, 09:25:03 pre podne ---Kap ja te cekao za to farbanje...sad moram da smislimo drugi izgovor da popijemo pice :)

--- Kraj citata ---

spremaj licnu kartu i idemo da je prebacimo na komp negde u kafanu :)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju