E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

farbanje broda...pre i posle

<< < (5/22) > >>

broker975fx:
Znači što se farbanja tiče ako je stara farba solidna, trebalo bi prvo sto sve lepo išmirglati i izjednačiti. Ako sam dobro shvatio ne moram da gulim do metala. Onda ide epoksi osnovni (jedna ruka). pa PU lak http://www.zorkacolor.com/CO_index.asp?lang=1

Koje boje je ovaj lak tamo piše da je bezbojan i po RAL ton karti. Jel to znači da ima nekih osnovnih boja. Bunime to ime PU lak da mi nije jasno da li je to lak i boja u jednom je li?

Još jedno pitanje :smile:

Da li epoksi osnovni hvata na bilo kaji raniji premaz ili može da se desi da se ne uklopi sa starim premazom, ako je stari premaz bio na ko zna kojoj bazi.

broker975fx:
Evo da sam sebi odgovorim, sad sam našao da je Deda nešto slično pitao pa mu je Aka odgovorio da epoksi osnovni ne može na običnu farbu jer će je izjesti pa mora da se guli skroz. Jel sam ja to dobro shvatio.

broker975fx:
Znači Zorane, misliš da na običnu uljanu boju koja čvrsto drži za podlogu mogu da prekrečim epoxi osnovnom pa onda PU lak.

zoki novus:
a vrhunac kad sam trazio racun rekose racune ne dajemo ako ti damo moras da platis i pdv
e tu me je zena nazalost izvukla napolje..

odissej:
Hvala Capt.na postenom odgovoru.Pitacu dalje Admirala. :good:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju