E, ovako treba... > Elektronika

Fishfinder Garmin echo 150

<< < (4/8) > >>

Kapetan:
pero kad ce biti UGRADJEN SRPSKI JEZIK

Pera GARMIN:
Jes' da se kasno uključujem, ali...

Fishfinder 140 se više ne proizvodi. Echo 150 je novija spravica, ima bolji ekran, širi snop i jednostavnije korišćenje. Ima samo jednu ozbiljnu manu, napon baterije nije moguće videti na glavnom ekranu, nego samo ulaskom u meni...

Što se tiče Srpskog jezika, biće ga verovatno kada povećamo rezulatate prodaje 10 puta pa barem po količini prodatih uređaja stigneo susjede.

Zoran:

Cim prestanemo da kupujemo uredjaje koji nisu na srpskom.Mada bi tu mogla i malo drzava da pomogne
sa zabranom prodaje uredjaja koji nisu na srpskom.

Arsa:

--- Citat: zoran  15, 08, 2011, 22:56:46 posle podne ---
     Cim prestanemo da kupujemo uredjaje koji nisu na srpskom.Mada bi tu mogla i malo drzava da pomogne
sa zabranom prodaje uredjaja koji nisu na srpskom.

--- Kraj citata ---

Ja mislim da bi to bio osnovni preduslov za uvoz robe na naše tržište, bez obzira na procenat prodaje. Kako drugačije omogućiti bar polovini, jedva pismenih naših državljana da znaju šta kupuju i kako se to pravilno koristi.

Ne verujem da su troškovi prevoda i štampanja uputstva toliki da mogu u značajnijoj meri da podignu cenu proizvoda. Mislim da njihovo postojanje samo može da pospeši i olakša prodaju.

E sada Pero, naši trgovci bi sve da naplate od potrošača, pa i ono što im povećava prodaju (a nije reklama) ... :lol:

Zoran:

Roba na nasem trzistu ne sme da se prodaje bez uputstva na srpskom.Arso sad si me povukao za jezik.
Pa to mi je struka,programiranje ili bila.Zamisli sada kada imas obavezan prevod kolko treba da se ti podaci
prebace u spravu na odgovarajuce mesto.Mozda i ceo minut i to pod uslovom da vec fabricki nije ubacen.
     Nego nasi trgovci nas uopste ne postuju,a udruzenja potrosaca nemaju snagu da im doakaju.Kupi bilo
koji mobilni tekefon kod operatera,ima srpski,kupi u radnji ima ili doplati pa ce da ti ubace.
      Jednostavno ne treba u zemlji Srbiji kupovati stvari koje ne maju srpsko uputstvo ispisano cirilicom.Pro-
baj u Madjarskoj da nadjes na drugom jeziku.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju