E, ovako treba... > Majstorije i popravke - Uradi sam..

Kako da napravim patos za vojni camac

<< < (3/4) > >>

Slovenac:
mislim sta reci o sakupljacima sekundarnih sirovina ( gospoda Romi ),da izbacis iz sebe bes i to opravdani,da kazes sta te muci i to da se izderes da svi cuju,a da ne dobijes prijavu.jelte do 30.000din to nije valjda preksaj koji nekoga zanima.

zoki novus:
Al posto najvise vole aluminijum Laza pokusava da im se malo ulizuje... upavusi

LSI:

--- Citat: zoki novus  11, 06, 2012, 19:41:35 posle podne ---Al posto najvise vole aluminijum Laza pokusava da im se malo ulizuje... upavusi

--- Kraj citata ---

Dobro, bre! Pa rekao sam da bih ponovo glasao za tebe - zar moraš stalno da me provaljuješ?

destekoplus:
Stolarska masina  ,  pa orginalan pod premeris i uradis kao orginal vojni .Razlikuju se mere podova vojnih camaca , najbole pozajmiti neki pa probati kako se uklapa.  Izbor drveta veoma bitan  kao i zastita ali to je pitanje finansija i koliko covek hoce da to plati.Sve varijante sa blazujkom i slicno su isuvise teske . Jedino PVC ili eventualno aluminijum su bolje ali i mnogo skuple varijante. sail

Margus:
Patos napravljen!!! prvi put hvatam testere i ostale alatke u ruke i napravljen u milimetar!!!
  Od materijala sam koristio camove daske, tri puta firnajz koji se susi od letos..malo sam preterao  sajkaca .
  Mada imam problem kada ga pakujem ali kada je na vodi nema da mrdne, testiran 7 dana na Ibarsko-Moravsko-Dunavskoj regati sa 7 ljudi u posadi.
  Hvala svima na savetima!!!!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju