E, ovako treba... > Plovila

Big Foot

(1/2) > >>

tico:
Novi Big Foot ima opasno korito, polu V a ide kao zmaj u odnosu na stari, sa 15 ks je brži od Dunas Lux-a, a i teži je i veći čamac. Stvarno su ga napravili odlično  :yahoo:

budens72:
od kog Dunas luxa? ne bih se baš složio sa konstatacijom o Big Foot-u.... pre svega što je blago "V" zahtevnije korito... posebno kod slabijih motora....

tico:
Od Dunasa Premix Titel, Provereno 100% da je Big Foot brži, neznam koliko je zahtevno V korito ali ovo korito mi se sviđa prolazi kroz talase kao kroz sir.

maverick:
ne bih se slozio...pecarosi koji putuju 30 i vise km po pecanju ne trebaju camac brz zbog trke...vec maximalna brzina s odredjenim motorima u optimalnim uvjetima daje ekonomicnost za cesta pecanja......uvijek brzi camac s istim motorom u ekonomiku trosi manje od onog sporijeg

IKA:
ciljna grupa kupaca kod premiksa su bili standardni pecaroši ili vikend na vodi s porodicom.Specifičnost vašeg načina ribolova u vreme rada na projektu dunasa nije uzimana u razmatranje. Vaše potrebe najbolje zadovoljavate vi sami izborom plovila po sopstvenim zahtevima.Premiks je oduvek proizvodnju svojih plovila usmeravao ka ,, širokim narodnim masama,, stoga i nije za poređenje s Big futom , komanderom i sličnim brzim čamcima.
Ovo je više lokalpatriotska odbrana firme koja neumitno propada.Ipak sam ja Titeljanin

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

Idi na punu verziju