E, ovako treba... > Plovila
Повећан апетит :)
mesechar:
aj ne lozite coveka...slusaj Tihi da ti kazem nije ti ta ladja nesto znas .... :lol:
Tihomir:
...е јесте ликови, навукли сте ме за један дан :smile: ... хајде још мало коментара :download: ... па још новац да набавим :shout: ... и жену још мало да наговорим :aikido:
psale74:
Možda da ti neko kaže neke "cake" kako prekontrolisati vitalne delove na plastičnom čamcu. Recimo zrcalo, korito.. Na koji način prepoznati eventualne nedostatke...
Mogao bi Darkodb, ako nije tajna, da kaže koliko je uložio i njegov Elan 495 da postane prelep Elan (brabus amg gti s495 :)) , pa na osnovu toga proceniš koliko ti je potrebno da ga dovedeš do savršenstva.
Kapetan:
ostavi mi na PP telefon od vlasnika da mu oborim cenu :yahoo:
vidi ako ne kupis ja znam bar dvoje troje koji bi ga vrlo rado odmah pazarili ...
Arsa:
E moj Tihomire...
Dade ti brodić na izvolte. Ovi alamani se ne šale. Samo merkaju i oblizuju se. Sada po slikama istražuju mikro lokaciju. Posle će biti priča kako nisu oni hteli da kupe TAJ čamac, ali nagovorio ih prijatelj koji poznaje vlasnika i bla, bla ... :)
S druge strane znam na kojim si mukama. Ako i skupiš novac za ovaj čamac, trebaće ti još da ga središ kako bi želeo. E tu se javlja ONA koja kaže može, ali prvo OVO, I ONO i ... :lol:
Onda dođeš do večitog bračnog pitanja Hoćeš li da budeš u pravu ili srećan... :suicide:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju