Nautika opšta... > *** Grupa Gradjana Moja Ladja ***
Registracija broda u Delaweru
SALE NB:
Pa i moj Johnny srkne 13 litara na WOT-u, možda i više, nikad ga dugo ne vozim na full gasu! U proseku to dođe oko 10l/sat.
Ma nisam baš planirao da kupujem u Srbiji, ionako sam mislio da nešto dovezem iz Nemačke ili Holandije, a onda mi je svejedno gde uvozim.
Inače, redovno zavirim na plovila.hr, u HR je puno veći izbor ali i jake cene, kad uporedim sa EU zemljama.
Ovi naši lopovi su sve doveli do apsurda, do juče sam hteo da kupim domaće, da vozim domaće i da budem 100% regularan.
Ali u Srbiji samo budala ili bogataš može biti patriota. Ili se ograničiš na 9.9ks! Još smo u komunizmu- samo da niko ne odskoči!
Govna! Obična govna.
Kada bih znao da će te pare od poreza da se troše za uređenje reke i obale, pa nekako bih još progutao, ali ZNAM da te pare idu na finansiranje jeftine klope u skupštinskom restoranu.... Da mi se dočepati nekog od njih, zubima bi ga rastrgao! :diablo: :girl_werewolf: :wild: ufff, sad bi svašta rekao!!!
Ako baš ne bude moglo drugačije, Zeko će ostati za Dunav, a taj neki veći ću vezati kod burazera u Vodicama i vozati se po Jadranu, trošiti HR gorivo, plaćati HR registraciju, a ovi ovde neka mi .... :aggressive:
britva63:
--- Citat: SALE NB 09, 09, 2009, 07:48:55 pre podne ---Pa i moj Johnny srkne 13 litara na WOT-u, možda i više, nikad ga dugo ne vozim na full gasu! U proseku to dođe oko 10l/sat.
Ma nisam baš planirao da kupujem u Srbiji, ionako sam mislio da nešto dovezem iz Nemačke ili Holandije, a onda mi je svejedno gde uvozim.
Inače, redovno zavirim na plovila.hr, u HR je puno veći izbor ali i jake cene, kad uporedim sa EU zemljama.
Ovi naši lopovi su sve doveli do apsurda, do juče sam hteo da kupim domaće, da vozim domaće i da budem 100% regularan.
Ali u Srbiji samo budala ili bogataš može biti patriota. Ili se ograničiš na 9.9ks! Još smo u komunizmu- samo da niko ne odskoči!
Govna! Obična govna.
Kada bih znao da će te pare od poreza da se troše za uređenje reke i obale, pa nekako bih još progutao, ali ZNAM da te pare idu na finansiranje jeftine klope u skupštinskom restoranu.... Da mi se dočepati nekog od njih, zubima bi ga rastrgao! :diablo: :girl_werewolf: :wild: ufff, sad bi svašta rekao!!!
Ako baš ne bude moglo drugačije, Zeko će ostati za Dunav, a taj neki veći ću vezati kod burazera u Vodicama i vozati se po Jadranu, trošiti HR gorivo, plaćati HR registraciju, a ovi ovde neka mi .... :aggressive:
--- Kraj citata ---
Ha ,hahaha... a sale mos se ti sekirati kolko hoces al oni sebi nagrabe,,, nije ni kod nas sjajno ali se boje dalmatinaca inace bi vec i ovdje zagrabili,,, neznaci da nece..hm u HR jesu plovila skupa al zavisi gdje i kako kupujes,, pogledaj na http://www.njuskalo.hr/nautika ili na stranici od casopisa more ili nova burza nautike... ima moze se naci i jeftino al moras traziti.. to ti burazer ak zivi u vodicama moze ispod sezone naci za puno jeftinije u njihovim lokalnim oglasnicima.. bdw mozda se i znamo zena ima strica i bratice iz srbije ,beograda, koji zive u Vodicama kod Hotela Olimpija,,, a ako ti ja mogu bilo kako pomoci reci,,, samo se nemoj nervirati :friends:
SALE NB:
Ma dođe mi ponekad... ali brzo se izduvam, 5 minuta na Zeki i gotovo! Volim ceo svet!
Ma burazer mi je u Petrinji, ali ima kuću u centru Vodica, pa sad sređuje apartmane...
I ja sam rođeni Petrinjac, odrastao na Kupi, od rata postao prvo stanovnik Nemačke, pa onda Srbije.
Video sam prvo kako stvari treba da izgledaju i da se rade, zato mi ova govnarija ovde tako teško i pada. :sorry:
Hvala za linkove i za ponudu, ako zatreba, računaj da ću ti se obratiti! :drinks:
britva63:
Pozz a neka samo neka, ak sta treba pomognem... ma licis mi na nekoga al nema veze,,, on ja zivio u vodicama pa zato,, ako ti je burazer u petrinji oni regaju camce u sisku SK, vjerujem da su isti uvjeti ko ovdje u slavoniji.. mozda bi ti bilo to najjefitnije pozzz
SALE NB:
Da,da , kapetanija Sisak, u Sisku sam išao u srednju školu, imam tamo dosta rodbine i prijatelja, Petrinja, Sisak, Zagreb, Kutina, Čazma...ma svuda!
Pozz!
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju