Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Predlozi-Negotin-Beograd- kopnom.Gde stati,,šta posetiti
tomicbanee:
Arso, evo i slike hotelskog kompleksa "Ždrelo" pre manastira Gornjak.
URL=http://imageshack.us/photo/my-images/37/img0780l.jpg/][IMG]
tomicbanee:
Uploaded with ImageShack.us
sale.m79:
Kad obidjes srebrno jezero nastavi put za Ram pa skelom u Palanku i vidis i Belu CrkvU
steta ne videti kad si tu
Arsa:
--- Citat: Kapetan 01, 06, 2011, 10:46:32 pre podne ---naravno OBAVEZNO :
Viminacijum
- imas celu temu u tome
Donji Milanovac
- Muzej Lepenskog Vira i sl.
- Drveni hotel malo iznad Milanovca, ge odmaraju sportisti
- Manastir Tumane
Kladovo
-Ostaci Trajanovog mosta, prvi most preko Dunava odakle je Trajan izvrsi napad na Daciju
-Spa vikend u hotelu Aqua Star za male pare
-Prevodnica
Hajducka vodenica
-odlicno mesto za odmor duse i jedan Piknik rucak na travici ili brzi rostilj
Porecka reka
-Ima par prelepih soba za iznajmljivanje a priroda fenomenalna , tu mozete da prespavate i da obilazite Donji Milanovac i Hajducku vodenicu...
Tekija
-Krofne kod Joce krofne , na plazi gde je klima mediteranska
ima toga jos, ako se setim javicu !
--- Kraj citata ---
Kapetane, svi su ti predlozi na mestu. Jedino imamo različit aršin u pogledu onoga što nazivamo "Male pare". :lol:
Ja sam danas zvao hotel Aqua Star i dobio informaciju da je cena polupansiona za nas dvoje za jedan dan 9000 dinara. Već za dva dana i više cena za dve osobe je 8 000 din po danu. Nama je to ipak MNOGO. Recimo u omladinskom kampu u Karatašu koji, takođe ima besplatno korišćenje bazena cena za nas dvoje je 1 300 din.
Znam da u tom pogledu ima različitih mišljenja, ali u Aqua Staru nećemo noćiti, a sigurno ćemo se dobro provesti i bez toga.
Interesantan mi je bio i podatak do koga sam došao na nekom sajtu (čini mi se da je bila Tekija u pitanju), gde navode kako su se turistička organizacija Kladova ove godine dobro pripremila za turističku sezonu. U tom smislu navedena je adresa sedišta te organizacije u kojoj će Vas izvestiti o mogućnostima smeštaja, lokacijama i cenama ali kada dođete u Kladovo. Tada će vam dati i propagandni materijal koji je već odštampan.
Nigde na sajtu ne nađoh bar osnovne podatke o lokacijama i smeštaju, a kamo li o cenama smeštaja u Hotelima, Motelima, Hostelima ili privatnom smeštaju, na osnovu čega bi čovek mogao da se upusti u koliko-toliko, ozbiljno planiranje.
Ili podatak vezan za Plažu Raj. Dat je jedan kontakt telefon 0655506455, gospodina Miloša Končarevića. Ja probah danas u više navrata da istoga kontaktiram a dobih samo poruke kako je navedeni telefon isključen.
Slučaj (još jedan u nizu), hotela Šaran u Brzoj Palanci. Elem, jedva dođoh do njihovog broja ali ni to ne pomaže pošto se niko ne javlja...
Mislim da će ovo naše putovanje biti zaista interesantno i neizvesno. Putovaćemo kroz našu zemlju za koju se ispostavlja da je poznajemo manje nego, recimo, Grčku.
Razmišljam u kakvoj bi situaciji bil bilo čiji strani državljani kada bi sada rešili da isplaniraju sedmodnevni put od Negotina do Beograda kolima. :suicide:
LSI:
Dragi, Arso, ne mogu sebi da objasnim da li se vi to nešto žalite ili jednostavno konstatujete stanje?
Pa, to je samo još jedan od tipičnih primera turizma na srpski način.
Ali ako to sve podvedete pod kategoriju: put iznenadjenja - e, to je onda već sasvim druga priča.
Sigurno ćete se toliko iznenadjivati da će vam na kraju i presesti.
Nego, vi lepo, polako, krenite pa gde i kako se snadjete. Pokušajte da uživate, ma šta turistički radnici pokušali da vam urade.
Šta god oni (ne)uradili, a vi se ne dajte nervirati. Vaš odmor je samo vaš!
A za strance se ne brinite. Ne brinu ni oni o nama.
Mi smo za njih egzotična zemlja sa egzotičnim stanovništvom koje preživljava, a da nikom nije jasno kako to uspeva.
Ne radimo... trošimo više nego što zaradimo... globalisti nam popili mozak, a mi mudrujemo... kažu da se Europi toliko uvlačimo u gu...icu da smo svi od reda specijalisti za proktologiju...
Već dugo oni nas posmatraju kao još jednu vrstu u odumiranju, a sve to dobijaju za male pare (po njihovim kriterijumima). A možda je i bolje da nas ne bude jer koliko prljamo ovu našu lepu zemlju, ni da svake nedelje bude oraganizovana akcija "Očistimo Srbiju", ne bi nam pošlo za rukom da je očistimo u narednih nekoliko godina, čak i kad bi danas svi prestali da bacamo djubre oko sebe.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju