Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Predlozi-Negotin-Beograd- kopnom.Gde stati,,šta posetiti
Arsa:
Kam ima i mali vez za čamce. Mogu se iznajmiti čamci sa motorom ali nisam se raspitao za cenu ove usluge.
Arsa:
Mi smo se u kampu našli baš na dan seoske slave i uveče smo prisustvovali igranci u centru sela a sutra dan je u kampu boravila delegacija mesne zajednice koja je ugostila grupu sveštenika. I ovome smo prisustvovali i malčice i slikali.
Arsa:
Toliko o LJubičevcu. Načuo sam da je sadašnji vlasnik kampa nameravao da umesto kamp prikolica postavi montažne kućice sa kupatilom i WC-om, što bi po meni bio pun pogodak. Kažu da je nameravao da izgradi novu upravnu zgradu i restoran ali je odustao jer mu se to, navodno, nije isplatilo. Šteta. Ovako se neće proslaviti.
Ipak mi nije jasna ta logika. Daš preko 100 000 evra da kupiš kamp i onda ništa ne činiš da povratiš novac. :scare:
Možda odgovor leži u podatku da je vlasnik kampa iz LJubičevca, da radi u Danskoj i da je kupovina izgleda, samo demonstracija njegove finansijske moći.
Arsa:
Posle LJubičevca trknuli smo malo i do Kladova.
U gradu tužna slika. Mnogo zatvorenih prodavnica, butika, kafića i kafanica. Na ulicama ljudi manje nego ikada. Nađosmo samo dve knjižare koje rade. Izbor knjiga u njima, jako oskudan a cene prilično visoke. Grad živi u nekom laganom ritmu. Većina prodavnica (od ono malo što je ostalo) radi dvokratno od 08,00 do 13,00 i od 17,00 do 20,00. Centar grada je u haosu pošto se izvode neki radovi na uređenju grada. Pojedine ulice su zbog toga zatvorene a kada će sve biti gotovo, ne zna se. :lol:
Arsa:
U Kladovu se nismo dugo zadržavali iako smo u dva dana dva puta dolazili u grad.
Protrčali smo kroz Tekiju (tu nam je sve u glavnom poznato). Sada smo žurili u Donji Milanovac i mesto koje se zove Kapetan Mišin breg. Čuli smo da to treba videti. Uz put, naravno čovek ne može a da ne zastane na pojedinim mestima. Ove slike su mnogima već poznate, ali ih vredi videti opet.
Na putu do Donjeg Milanovca videsmo i požar većih razmera sa druge strane reke pa smo i to snimili.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju