Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...
Predlozi-Negotin-Beograd- kopnom.Gde stati,,šta posetiti
Arsa:
:suicide:
Izgleda da sam izbaksuzirao sve naše planove otvarajući ovu temu. Od sada ćutim. :this:
U dva dana poziv na dve svadbe na koje jednostavno moram da idem. Šta da se radi kad se danas deca brzo zaigraju. Vreme za odmor iseckano na pola.
Pored toga pojavili su se i moji mladunci sa određenim zahtevima, naravno finansijske prirode. Naravno, jutros otkrijem da mi za dva dana ističe registracija automobila... :lol:
Hmmm. Ko zna šta će se sve izdešavati. U subotu sam na prvoj svadbi. Sledeće subote na drugoj. U međuvremenu, šta uradimo, uradili smo. :diablo: :lula:
Arsa:
Pozdrav svima iz Zajecara. Svadba je bila fenomenalna. Videh staro drustvo na jednom mestu...
O kolicini vina koje smo popili i litrima znoja izbacenih tokom "trupanja", necu da trosim reci. Sve u svemu divan pocetak odmora. :good:
Za nekoliko sati polazimo na najavljenu setnju uz Dunav koja ce, nadam se trajati bar nedelju dana. Sve zavisi od vremena. Odlucio sam da nam prva destinacija bude u okolini Kladova. Tu cemo pronaci odgovarajuci smestaj pa cemo iz te baze par dana ici levo desno a onda idemo dalje.
Po povratku u Beograd, sledi izvestaj. :pioneer:
:drinks: :stop: :slow_en: :tenk: :friends: :lol:
mossi:
Arso, lep provod i uživajte! :dance:
A želim vam da sve to ponovite, eto već do godine ali iz čamca!
:stop:
:drinks:
Kapetan:
ocu i jaaaaaaaa :)
barbanesa:
Ma ti sve oces kao malo dete,e nemaaaaa... :lol:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju