Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

od Titela do Palanke vodom

<< < (2/10) > >>

Vuk:
Pa da litara, odokativno gledano. Ja sa mojim motorom trošim 0.3l/km , ali zato idem mnogo brže. Treba isprobati sa motorom kojim će ići koliko troši na 1 km i tačno će videti koliko mu treba + malo više za ne daj bože.
Rećimo neka troši 2 litra na sat pri bržini 9 km u vrh glave to mu dodje 0.22 lit/km

Zoran Marinković:
 :agree:

Ne bih da podcenjujem ni tebe, ni čamac, ni motore.... kao što ni ti ne bi smeo da podceniš realne opasnosti
na Dunavu. Dunav je prelep, i ja ga volim iz sveg srca - ali ...!!!!! on ne prašta greške. Ja sam moj čamac isto vozio iz Titela, ali kamionom - upravo zato što lično ja nisam dobar poznavalac celog toka, a sada po ovom vodostaju ga niko ne poznaje  dovoljno.

Pre nekih nedelju dana je kod Gložana niz barži naletela na obalu i nekom vikendašu razvalila betonsku ogradu i terasu :suicide:, a to nije vozio početnik nego neko ko je godinama na vodi. U petak sam mojim čamcem Tisa naišao na sprud u sred ničega, po 200 metara daleko od obale i to u delu koji relativno poznajem.

Ne bih da te plašim ili bilo šta slično, ali razmisli o tome da ga prebaciš kamionom za nepuna dva sata, a ostatak dana provedi u prelepom druženju na vodi sa ljubimcem... (a i biće ti jeftinije...)

Ako se ipak odlučiš da ideš vodom.... sretno i čekam te kod Čelareva sa 'LADNIM LAVOM   :drinks: :drinks:

miodragi:
Tim vodenim putem sam prošao sa istim čamcem, ali ne u cugu. Išao sam u dve etape. Ako ideš u cugu trebaće ti 10-12 sati. treba se čuvati napera, a plićaci nisu opasni, jer je gaz tog čamca mali, 10-15 cm. ako izabereš dan kada je lepo vreme, plovidba može da bude vrlo interesantna. Želim ti lepu plovidbu.

Kapetan:
OPREZ, PLANIRANJE, REZERVE SVEGA .... i Kreni !

dule_sumadinac:

--- Citat: HOGAR  29, 05, 2011, 11:01:41 pre podne ---cuvaj se napera...
--- Kraj citata ---

imam jedno pitanje,

sta je to naper?

pozdrav

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju