Opšta...Tu smo... > Ako neko zna ...

od Titela do Palanke vodom

<< < (5/10) > >>

IKA:
pivo, niti bilo koju vrstu alkohola ne koristim.Volim da plovim , i to je to.Hranu sam obezbeđujem a i iz Titela sam, a mi smo takvi.Kao rezervni motor nosim svoju jamahu od 6 hp.

Jezerash:
u pitanju je Banatska Palanka, preko puta od Rama...nije Bačka Palanka

IKA:

--- Citat: jezeraš  30, 05, 2011, 23:53:05 posle podne ---u pitanju je Banatska Palanka, preko puta od Rama...nije Bačka Palanka

--- Kraj citata ---

Tako sam i shvatio , a posle su te vodili savetima preko novog sada i futoga.
Moja ponuda ostaje.Kad dođeš u Titel javi mi se na brodiću Odisej II koji je na vezu 50-etak metara ispod spomenika.Ništa lepše od transporta plovnim putem.Zanemari ove savete tipa oprez, pažnja , planiranje idi mi dođi mi.Nikakva avantura nije u pitanju već jedna lepa prijatna plovidba.Uostalom zar  nisi zbog plovidbe i kupio čamac.
Sale m , barbaneša i Deda su od novog sada plovili čamcem koji je Sale m kupio u novom sadu i otplovio koliko znam takođe do Palanke.

Jezerash:
razmisliću o transportu plovnim putem...doduše još nisam kupio čamac, kaparisao sam ga ali ga nisam još isplatio...

čamac nije registrovan, neznam ima li panduracije na vodi, da li vole da zezaju ?

SALE NB:
Panduracije ima jedino kod Beograda, ali čisto sumnjam da će te dirati.  Možda sretneš i graničare dole kod Rama. Samo gledaj da imaš ugovor kod sebe, i nemaš razloga za brigu.
Niz Tisu nećeš imati problema, drži se sredine, kad uđeš u Dunav, drži se barem 60 metara od obale (Banatske). Posle Surduka, više nema napera sa te strane, pa možeš kako hoćeš, ali brže ćeš napredovati ako ostaneš u matici. Samo se osvrni malo češće  :taunt:

Kad prođeš Beograd, najbolje je da presečeš kroz Male vode, ( kanal uz "beogradsku" obalu), skratićeš malo, a i bezbednije je, kod ušća u Tamiš uglavnom sve vrvi od barži i velikih brodova.
Dalje je Dunav uglavnom širok i miran, pa ne bi trebao da imaš problema, kod Rama se pripazi krokodila i zubatih talasa :lol: :taunt:
Biće to sjajna plovidba, uživaćeš!

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju