NAUTIČKI E-SHOP > Nautičke radnje

Rabat u Svetioniku

<< < (2/3) > >>

Kapetan:

--- Citat: sceka  30, 05, 2011, 23:13:34 posle podne ---Ja sam na primer kupio nesto u SVB u Bremenu i odmah su me pitali da li sam njihov clan i da li hocu da postanem, od tada mi redovno stize na mail newsletter-i sa akcijama. Slicno je bilo i u Conrad-u gde uz clansku kartu dobijam razne povlastice, recimo produzenu garanciju za godinu dana.

--- Kraj citata ---

sceko kontaktirao sam SVB i meni salju sve bez njihovog PDV-a , a ako hoces mogu da ti robu salju u transama ispod 100 evra kako ne bi platio carinu... a kako sam cuo mogu i da zakace invoice koji je samo za cike u zelenom a ispod 100 evra  :lula:

sceka:
Kapetane, da ne off-ujemo temu ali to je ponasanje pravih trgovaca a ne: ime, prezime, JMBG, broj cipela, istoriju bolesti, ..., pa da ti ja dam clansku kartu pa onda da vidimo za rabat!!!

Kapetan:
ma naravno, ali ja u svetioniku zaista nikad nisam imao problem uvek je bio rabat i sve kako treba  :good:

deda:
Lako je njemu da dobija rabat kada je dobar sa vlasnikom!! :lula:

To je Formax lepo regulisao : pazaris za odredjenu sumu i imas  nadalje 5% popusta na svaku kupovinu dok ne stignes do xxx rsd pa nadalje imas popust 10% i tu nema ja imam ti nemas!!Kartica i kupuj!!!

http://yu-hung.com/forum/viewtopic.php?f=26&t=819

captjerry:

--- Citat: Dule  04, 06, 2011, 19:18:35 posle podne ---Kap jeste. Ja nisam.
Ajde da vidimo da li je jos neko dobio rabat u svetioniku  :)

--- Kraj citata ---

ja sam se vec prijavio ali da potvrdim...nikad nisam imao problema sa rabatom

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju