E, ovako treba... > Domaća proizvodnja
Domaća proizvodnja- Smederevac
CamacSD:
--- Citat: sale m 27, 11, 2011, 18:07:48 posle podne ---Smederevo ima dosta majstora ali camci Igora Sedaka su lako prepoznatljivi
i celicni i aluminijumski. Obicno nemaju egije vec jedan uzduzni vinkli po boku
i nisu talasasti.Smederevci hvale njegove camce. Voleo bih da cujem tvoj komentar
o Igorovim camcima.
--- Kraj citata ---
Sale, Viđao sam njegove čamce, i lepo izgledaju, e sad neću da kudim , a ni da hvalim konkurenciju, ali sam ču od par ljudi, da te uzdužne egije po stranicama,i egije na patosu nisu napravljene od profila, već od lima savijenog na presi, možda je i dobro, a možda i ne. Nisam imao priliku da se vozim u takvim čamcima. Inače Čovek radi već duže vreme, tako da mislim da ima iskustva u onome što radi.
CamacSD:
--- Citat: gorance 27, 11, 2011, 18:48:06 posle podne ---Ko iz Smedereva pravi Alu camce?
Mozda neko zna detalje?
--- Kraj citata ---
Ja mislim da samo Igor, ja imam aparat za varenje, ali spremam novi projekat za April sledeće sezone, pa ću tek tad početi da radim, naravno prvi model će biti za mene i svi zainteresovani će moći da ga isprobaju.
Aleks:
Koliko je koštao onaj čamac od 5m? Kupio bih sličan pa da pitam il :telephone: ?
CamacSD:
--- Citat: Aleks 16, 12, 2011, 22:20:38 posle podne ---Koliko je koštao onaj čamac od 5m? Kupio bih sličan pa da pitam il :telephone: ?
--- Kraj citata ---
Ovako sređen čamac u ovom periodu
Kompletno sređen kao na slici sa tri vazdušne komore, kasetom, drvenim elementima, ofarban dvokomponentnom osnovnom i zavrsnom bojom. cena 750eura
Aleks:
Hvala na brzom odgovoru. Profesionalno, nema šta :good:
Ako rešim da uzmem nov čamac čućemo se a i imaću par dodatnih pitanja :smile:
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju