E, ovako treba... > Vanbrodski motori

Sail motori

<< < (12/15) > >>

parigroz:
I niko ništa?
Očekivao sam da će još neko da se ponovi pa da čujemo iskustva.
Kod mene u Pančevu izbrojao sam nekih 5-6 komada.
Uskoro pravim 50 sati sa SAIL-om pošto je ova godina govno živo. (Kako je počela tako će i da se završi.)
Sve u svemu za sada sam zadovoljan.... prezadovoljan.
Pozdravljam vas.  k5

CIVIJA:
Niko nista zato sto nemaju motora na stanju.
Reklamiraju se, prodaju, a motore nemaju...
Ja sam zeleo da ga kupim, kazu trebalo bi da stignu u decembru. Jbg sta cu uzmem hondu 20 i ja prezadovoljan  jh

parigroz:
Honda je Honda, to stoji.  hi
A to da nemaju SAIL na stanju, načuo sam i ja nešto. Par njih je htelo da kupi. Mislio sam da je to trenutno stanje.
Jbg, u Srbiji uvek seronje uprskaju stvar, sad se verovatno vade na koronu.

Drivee:
verovatno izbacen jedan lot i sada nece da prave jer je realno mala potraznja ali sigurno imaju iste sa drugom nalepnicom. Uveren sam da ce krenuti neki drugi brend koji je istog kvaliteta kao i Sail. Fora je sto ovi probijaju Sail godinama i sada kada im stigne neki Formax motor imac eproblema sa prodajom. Korona ili ne, kina radi normalno. Mada, mislim da nema tu sta, to je motor kao Parun i cao..to je taj kvalitet. Za tu cenu, mozda i ok. U svakom slucaju, ko ima para za japanca, bolje je to uzeti u svakom slucaju. Nema tu price.

https://www.alibaba.com/countrysearch/CN/outboard-motor.html

More kineskih motora, brendova...

radoica:
Moj komsija iz boksa u marini ima Sail 15 konja na rucicu. Koliko sam ga razumeo morao je da ceka da ga nabave, posto je hteo 15 na rucku, a oni u tom trenutku nisu imali.
Po njegovim recima on se slatko navozao, i njemu je ok. Svaki dan pravi bar sat vremena. Ono sto ja mogu da kazem, je da sam cuo zvuk tog motora, i odmah povezao sa kineksim skuterom koji sam vozio kao klinac.
Karakteristican zvuk kao nekog limenog sveketanja. Ne znam kako drugacije da opisem..... Gledam cenu, 20 konja sa alnaserom i komandama 2420 eura. Nije malo.
Jos nesto sto komsija kaze, a to moze da se vidi i sa slika, postoje dve vrste sail od 15 konja. Ona koja ima kapu kao 20 konja i ona koja ima kapu kao 15 koju mozete videti na slikama na sajtu. Razlikuju se po tome sto ova koja ima kapu kao 20 ima i tu kubikazu, ali je elektronski "ustrojena", dok ova koja ima originalnu kapu, ima manje kubika, jer je zaista od 15 konja.  a0335

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju