E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Razlika izmedju duge i kratke cizme
Kapetan:
e sad ponovo gledam slike... reci mi ovaj konopac sto ide kroz zrcalo cemu tacno sluzi ?
uzmi postavi sajlu oko motora da ne moze da ubaci motor u camac ukoliko zvekne u stenu recimo ...
fisherman:
--- Citat: Kapetan 13, 10, 2011, 13:25:35 posle podne ---e sad ponovo gledam slike... reci mi ovaj konopac sto ide kroz zrcalo cemu tacno sluzi ?
uzmi postavi sajlu oko motora da ne moze da ubaci motor u camac ukoliko zvekne u stenu recimo ...
--- Kraj citata ---
Ovako.... Taj konopac ne sluzi nichemu.... Nasao se tu onako...
Nego dovedem ja mog kuma da mi uradi ojacanja od inoxa ... I on kaze ako ikada ovo pukne kupuje mi nov camac i motor... Bez ojacanja naravno...
Vukao sam gumu sa njim, nas troje u camcu i cetvrtog vucem i nista.... Celo leto ga tako vozio i dalje nista... Mislim nisam primetio nikakva ostecenja!
Sad to je u mom slucaju ... Ne mora da znaci da u vasem ce biti isto...
Svi su mi rekli da sam lud, ali na kraju se ispostavilo da je kum bio u pravu :D
P.S. Ova daska je prosla 10 litara ulja na 2% i oko 500 litara benzina za ovu zavrsenu sezonu :)
fisherman:
Daska je celu proslu sezonu izdrzala bez ikakvih problema, sada malo estetike i prepravka kod profesionalaca :)
fisherman:
Zavrsena prepravka :)
Vuk:
Majstorski nema sta thumbup
Navigacija
[0] Indeks poruka
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju