E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Slepovanje/Vucenje splava preko Save, MOLBA I POMOC!
gangila:
Postovanje
da li znate nekog ko bih mogao da mi preslepuje splav 25 km i koliko bi to kosatalo.
U pitanju je mali spav dimenzija 4x4 metra sa malom kucicom (na 20 burica)
Od beograda prema umci.
ovo mi je dosta hitno jer u narednih par dana pasce nivo vode na Savi.
Hvala puno Dragan
zorter:
Dragane, pre svega, dobro dosao na forum !!! :good: :drinks:
A onda pitanje:
Da li si razmisljao o mogucnosti da "nabacis" neki nosac i vanbrodski motor pa sam prevezes splav. Mislim da ti je to najisplativije i najlakse.
broker975fx:
Mogao bih ti ja šlepovati samo 25 km je oko 5 sati plus istovar i utovar a i realno nikad nisam tako nešto teglio, pošalji mi PM pa da vidimo
zoke:
dobro ti zorter kaze nabaci neki motorcic pozajmi ili neko sa camcem da te oslepuje dovoljno je 8 konjica da ides lijepo
gangila:
Pozdrav svima.
Kao prvo da se izvinim jer se nisam predstavio.
Dragan (Gagi ) iz Beograda.
Volim reku i konacno sam skupio parice i kupio spavic (ali nemam mesto...).
Sada sam nasao mestasce ali nemam nacin (ne poznajem) nikog kome bih platio ovu uslugu, i
Znam da slepovanje "trazi puno vremena"...pa bih voleo da platim koliko treba ..a ne nekim prevarantima da prave od mene b.
Momci,hvala puno na svakom savetu ...inace se bavim racunarima vec 15 godina (i kome treba bilo kakva pomoc i info...tu sam..rado cu pomoci)
..i razmisljao sam o motoru da ga prikacim na spavic..ali i nemam motor....(hvala Zorter)
ko ima ideju i moze da odradi ovaj poslic...bicu veoma zahvalan.
Greska moja u pitanju je slepovanje od 30 km. Raspitao sam se za tacnu radaljinu...
Pozdrav Gagi
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju