E, ovako treba... > Plovila

Titel 9

<< < (16/22) > >>

pecaros021:
čamac ti izgleda korektno na prvi pogled ne vidim dobro dali je oko kabine napravljeno proširenje za hodanje? to mene čeka da pravim .Što se tiče registracije od ove godine ide na tri godine a mene je izašlo oko 4500 dinara ali sam u ovom momentu registrovao bez motora pošto nisam siguran dali ću zadržati moj motor yamaha 15hp ili ću kupovati neki od 9,9hp čim to iskristališem ubaciću u registraciju i motor.Imaš li neku sliku i iznztra?

Tarzan:
Nemam sliku iznutra.. Ja sam iz Jabuke, a camac je u Pancevu i ceka taj pregled.
Slikacu ga ovih dana pa cu da postavim slike. Inace camac ima bas dosta
nadogradnje, ta prosirenja su mu uradjena fabricki. Malo ruzno izgleda ali je bas
korisna stvar. Ako si primetio i kabina mu je nadogradjena sa strane. Nema
ono polukruzno zavrsavanje vec je nadogradjena kabina sa strane, i to bas
je ekstra uradjeno.
Reci mi molim te , koja je tezina tvog camca u saobracajnoj?

Registracija mu vazi 3 godine i kosta 4500 dinara???

Tarzan:
Sta mislite, da li za svaki vanbrodski motor mogu da se kupe te dvorucne komande?

Na netu se prodaje mercury 9.9  iz 2007 godine, 4 takta. Sta mislite o tom motoru?
Kakva je to masina? Da li za njega mogu da se pronadju komande ?

Prodaje se i Suzuki 9.9, 2006 god , 4 takta. Ima komande ali samo za menjac.
Kaze da komande za gas ne prodaje, jer su mu ugradjene u camac.
Pa sta mislite, da li mogu za njega da se nadju komande za gas?

I sta je po vama bolja kupovina izmedju ovih motora ?

LSI:
Тарзане,

Обе ове марке продају се широм света, од најслабијих до оних најјачих. Али код нас имају мало слабију подршку у односу на јамаху и хонду, које можда и нису боље али постоје мајстори и постоје делови.

Што се тиче даљинских команди, за све ванбродске моторе постоје и дворучне и једноручне команде, међутим, неке на себи имају сигурносне прекидаче, аларме прегревања...

Што се тиче сајли, њих можете направити на више места али претходно морате наћи крајеве за повезивање сајли на мотор јер су оне често специфичне.

И на крају, иако су мотори релативно нови, ипак је један годину дана млађи. Кад не бих имао ни један други, то би за мене био ваљан разлог за избор.

Немојте журити с куповином.
Срећно.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

pecaros021:
težina moga čamca u saobraćajnoj je da čovek ne veruje 590kg a dozvoljena nosivost 1.7 t a broj osoba 2 kada sam to naknadno video  umalo me šlog ne udari  nisam mogao da sačekam jutro i najzad ujutro trčim u kapetaniju Novi Sad pokažem im saobraćajnu koju su mi izdali kad ti jedan od njih iz kapetanije kaže da to tako treba i na moje svako pitanje imao je odgovor to je tako i .Tarzane dali je taj tvoj čamac nekada u nekoj kapetaniji bio registrovan kada mora da prođe preglede ili je u pitanju vešta samogradnja

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju