E, ovako treba... > Plovila

Titel 9

<< < (10/22) > >>

DuleN:
Zveki70
Ja postujem sve prave nauticare kao sto si ti,  a posebno savete koje daju iz licnog iskustva i koji su korisni i pravi.
Zat i tebe postujem, jer do sada nisam video ni jedan tvoj post koji bi nekoga uputio u pogresnom pravcu.

zveki66:
Ma mozda bi bilo i pogresnih da vise pisem, nego sam namcor pa me mrzi  XKJHDGASED a nadam se da cemo se u skorije vreme upoznati pa da zajedno sa Gosn Lazom koga popijemo po jedno ladno  cheers

maverick:
Ova konzola gdje je volan je iznimno korisna. Kad vozis stojeci...ako je nemas volan je predaleko jer smeta ovaj produzetak krova. Tehnicki se moras sagnuti da vidis di je volan

pecaros021:
dragi prijatelji još nedavno sam hteo sve da razbucam deo da prodam i da na čamcu napravim nadkabinu ali što duže čitam vaše postove dolazim na ideju da sve to ostavim da čak nabavim komande za gas i da moju voljenu Yamahu hp15 preradim na daljinske komande.Obično nisam takav čovek da sluša tuđe savete nego dogod mi se ne obije o glavu nesmirim se ali ovaj put je drugačije ,definitivno ostaje komandni pult samo nastresnicu malo sečem i stavljem manju nadkabinu a naravno i ciradu to je neka sadašnja ideja evo i par slika čamca koji sam nedavno pazario pa da se spremim za  a0335

pecaros021:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju