E, ovako treba... > Plovila
Titel 9
DIDAPATAK:
--- Citat: Jezerash 13, 08, 2015, 09:53:22 pre podne ---Sa zadovoljstvom ga koristili i srećna plovidba. clap thumbup
Ako vas ne mrzi, postavite još par slika čamca bez cerade. Kabina deluje da je drugačija od uobičajenih Titel 9 čamaca.
--- Kraj citata ---
hvala na lijepim željama 114
..Mario me pretekao( a šta ćeš.. mlađi,ljepši,brži upavusi) ali bit će slika..
..bivši vlasnik llll llll llll je uložio jako puno duše i ponešto para da ga sasvim lijepo i funkcionalno uredi..nažalost duže vrijeme je bio na vezanoj štednji ..
..sad ga pokrećemo i poslije testiranja, na zimu, ću napraviti neke preinake..za sad ..otvara se centralni prolaz..
.. dodo..
..ma htio sam staviti grandpa ali mi pogled uvijek pobjegne na dodo. stri
LSI:
--- Citat: DIDAPATAK 13, 08, 2015, 12:50:20 posle podne ---
..ma htio sam staviti grandpa ali mi pogled uvijek pobjegne na dodo. stri
--- Kraj citata ---
А кад после тресне херцкурцшлус, после су други криви, је ли?
Jezerash:
Ovako ja izvlačim Titel 9 iz jezera. Prošli put sam upalio lamelu dok ga nisam izvukao na suvo. Ovog puta je "voz" odradio posao no problemo jh
DIDAPATAK:
.. clap ali ništa bez Opla ok..
..sutra će Maverik svojom Astrom voziti DIDU natrag u vodu upavusi pa će početi m07800 a0335 sail 25648 i za mene..
.. grandpa
pecaros021:
veliki pozdrav svim kolegama na forumu već duži niz godina čitam forum retko šta napišem ali vas pratim forum je za svaku pohvalu.Od nedavno sam postao vlasnik jednoga titela 9 2002godišta.te se spremam s proleća da malo na njemu poradim skinem dallinske komande sa bočnim pultom i kormilom to sam hteo da prodam pa ako nekome zatreba moguć svaki dogovor i da skratim zadnji deo kabine odnosno da dobijem nešto više prostora van kabine a verovatno bih napravio i neku nadkabinu ako neko od vas na forumu ima neka iskustva sa ovakvim radovima molim vas za pomoć a aako ne kako radovi krenu slede slike pa možda nekome nekada zatreba...veliki pozdrav
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju