E, ovako treba... > Izbor elise i pogona

Kort nozzle

<< < (9/13) > >>

eni blue:
Opet ja laik, imam camac metalni duzine 8 metara i dvotaaktni motor jonson 9.9 i iz svega ovog sto citam pretpostavljam da bi ovaj sistem bio primenljiv za moj motor i camac, pa me interesuje da li se slazete da bih dobio za neku nijansu brzi camac, koji se vozi na dunavu.

Barba:
@eni blue

Ja bih na za tvoj camac prvo pokusao da optimizijem elisu, ako nije odgovarajuca za tvoj camac, a vrlo je verovatno da nije, Da li znas koja je elisa (precnik x korak), tezina camca, duzina vodene linije, rpm motora na maksimalnom gasu?

@marke

Pa kazu ljudi da su dobijali rezultate i samo sa prstenom const. precnika. 

eni blue:
@Barba hvala na odgovoru pretpostavljam da si veoma u pravu, cim sve pojedinosti saznam, javljam pa cu te zamoliti za misljenje i sve ostalo sta bude trebalo,  :drinks: :drinks:

marke:
@Barba:
To sam hteo da kazem ali to ne znaci da profilisani kanal ne dodaje jos na iskoriscenju samo komplikovano za pravljenje a verovatno bi ih bilo fabrickih u ponudi da je veliki dobitak.

Kapetan:

--- Citat: marke  27, 05, 2011, 15:29:36 posle podne ---@Barba:
To sam hteo da kazem ali to ne znaci da profilisani kanal ne dodaje jos na iskoriscenju samo komplikovano za pravljenje a verovatno bi ih bilo fabrickih u ponudi da je veliki dobitak.

--- Kraj citata ---

marke nisam siguran da bi bilo u fabrickoj ponudi jer nijedna fabrika nece da ti da garanciju na stvar koju moze da razvali jedna jaca grana koja ce da udje u sistem i rasturi ga ...

ljudi jel ima neko ko bi obo znao da napravi ? ja bih prvo pokusao sam ceclicnim cilindrom koji bi se kacio na kavitacionu plocu pa bih onda taj cilindar presvukao plastikom dok ne dobijemo zeljeni oblik

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju