E, ovako treba... > Vanbrodski motori
Poprevka propelera
Vuk:
Udario sam propelerom o kamen ili beton pa je jedno pero malo skinuto za cca 2mm i malo je iskrivljeno. Može li se popraviti i izbalansirati ili do tražim novu elisu? Sliku ću postaviti kasnije čim slikam!
ladjaVlajko:
Колико ја знам, код нас све може. Али ... уколико се оправка не изведе савршено, то ће да ти растресе цео мотор.
BEGEJ:
--- Citat: Vuk 10, 05, 2011, 10:05:50 pre podne ---Udario sam propelerom o kamen ili beton pa je jedno pero malo skinuto za cca 2mm i malo je iskrivljeno. Može li se popraviti i izbalansirati ili do tražim novu elisu? Sliku ću postaviti kasnije čim slikam!
--- Kraj citata ---
Znas kako, ako mozes nadji drugu najbolje novu, a ovu sredis za rezervu. Nisam za to da ti ona kvari i remeti sve od osovine do neznam cega, a posle skuplja "dara nego mera" :drinks: nisi pazio :lol:
fisherman:
Vuce, to se isto desilo mom prijatelju ...
Sa tim sto je pukao i jedan zupcanik....
evo teme http://www.mojaladja.com/forum/index.php?topic=1551.msg21320#msg21320
Inace bitno ti je da proveris da li je osovina se iskrivila....
Jer smo mi tek kad smo sve montirali , provalili da je osovina kriva... onda smo je nosili na ispravljanje....
A za propeler on je uzeo nov iz slovenije sa nekim stiftovima mislim da je cena oko 100e...
SARALIDA II:
ja sam pre neku godinu "povredio"obrijao propeler na jamahi ft i Dejan koji ima radnju na Adi mi je popravio,navario i izbalansirao za svaku pohvalu,njegov telefon 063 8023 786
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
Idi na punu verziju