Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (12/43) > >>

srsa:

--- Citat: nauticant  09, 05, 2011, 23:29:35 posle podne ---  :преко новина (штампе) јер је наводно проблем представљен у средствима информисања. 

Srso ne videh ja nigde u medijima da se vrti ova tema a trebalo bi :stop:

--- Kraj citata ---

Ма  ђаво да их носи , нисам ни ја видео, али ми тако рекоше. У сваком случају треба притискати средства јавног информисања. Поготово сада кад је министар (између осталог и животне средине) Оливер Дулић добио награду "нај европљанин" за месец април.  :suicide:  :sorry:  :suicide:

mesechar:
Ljudi danas sam cuo..informacija je nepotvrdjena ali stvari stoje ovako ..na zahtev vlasnika jedne marine i veslackog kluba ..u rukavcu..a navodno urgiralo se do vishih instanci..khm khm..Uprava Ade u saradnji sa Srbijavodama zapocinje ciscenje rukavca i osposobjlavnje za plovidbu. Sedeo sam  danasa na Adi i to cuo od coveka koji je prisustvovao sastanku (citaj zdranje u kafani) na kome se odlucivalo o tome sad ako on laze mese i  ja lazem vas :) da ne zaboravim zakazan pocetak ciscenja je sledeci ponedeljak

BEGEJ:
Veslaci u svetu medju najboljima, ali oni veslaju na jezeru,  a pripreme jos malo pa na Srebrnom i Knic.  :stop: :good: 

mesechar:

--- Citat: Dule  11, 05, 2011, 07:00:57 pre podne ---Rukavac ne pripada JP Ada ciganlija. Ono nije nadležno. Ja se raspitao.
I kažu... pored naše marine tu ima još 4 marine. I sve imaju isti problem. Zašto bi mi čistili.
Mislim da su akciju pokrenuli veslači. Tu su tri veslačka kluba koja rukavac koriste za vežbe. I pre će biti da će grad malo pročistiti rukavac zbog svetskog prvensta u veslanju nego što je to zbog vlasnika čamaca. Naši kajakaši su medju najboljima u evropi i grad dobro brine o njima.

--- Kraj citata ---

veslaci..tesko ali direktor jednog veslackog kluba gde je vezano i desetak najskupljih plovila..moz'biti...koliko ja vidim klinci 'peglaju ' svakodnevno po rukavcu mali iim gaz pa ne smeta..a i vakcicnisani  :)

bracal5520:
Pa nemojte da ste na kraj srca.... Beograd se "spusta" na reke, verovatno je i ovo deo te pompezno najavljene akcije....... Ako ništa drugo biće više mesta za sve na obalama Save koji će iz cele Evrope da pohrle ove sezone, da se dive uslovima u našim marinama,na benzinskim pumpama na vodi, shopovima i ostalim privilegijama koje su napravljene od  poreza koje plaćamo na naše "jahte", a koje bi u svakoj svetskoj marini privukle veliku pažnju posmatrača (skupilo bi se i mlado i staro da se čudom načudi kako sve to još uvek može da plovi)... :stop: A usput da dodam, marine i komunalne takse se plaćaju na osnovu zauzete površine akvatorijuma dužina x širina, niko nije spominjao a bogami ni naplatio  plovidbu......  :tenk:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju