Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (7/43) > >>

STG:
O ovom problemu je izvestavalo nekoliko tv kuca,pisanim putem su trazeni odgovori,pomoc,resenja nadleznih(razne inspekcije,policije,skupstina grada...) i kao sto svi mi,tako i slucajni prolaznici mogu da se uvere da ni deo problema oko Topciderske reke nije resen...
Sam ulaz u gradiliste mosta sa lopatama,maskama i cizmama,bilo kopnom ili vodom moze napraviti problem smelim 'akcijasima'.
Ponavljam da ovo nije prvi put,desavalo se da je voda potpuno crna,da ribe ima gomila ali da je svaka jedna plivala ledjnim stilom,bilo je nesnosnog smrada...
Ova situacije se nece resiti tek tako...Moze li bilo ko da predpostavi ko su ti zagadjivaci Topciderke?
Dokle god je njih bice i mulja,ali bar na kratko se moze ocistiti...

mossi:
Problem svih rukavaca je loša cirkulacija vode.
Kopanje je samo jednokratno i skupo rešenje.
Cirkulacija može da bude i kružna (Apatin Dunavac) ali i jednosmerna/protočna.
Koja god varijanta, ona polako sama rešava problem, tj mulj se sam polako odnosi.  :)

E sad kakva je situacija na terenu? Ne znam.  :sorry:

Rešenje tog tipa, koliko god bilo skupo, na duge staze izadje jeftinije.  :good: :preved:

:drinks:

zoki novus:
predizborna je godina a nezadovoljni ladjari su nezadovoljni glasaci!
da se sastavi pismo i izbombarduje gradonacelnik za sedam dana ce morati nesto da se resi!
sadasni pomirljiv stav i cekanje vece vode je najgore resenje :stop:

STG:

--- Citat: zoki novus  08, 05, 2011, 10:50:07 pre podne ---predizborna je godina a nezadovoljni ladjari su nezadovoljni glasaci!
da se sastavi pismo i izbombarduje gradonacelnik za sedam dana ce morati nesto da se resi!
sadasni pomirljiv stav i cekanje vece vode je najgore resenje :stop:

--- Kraj citata ---
Ispravi ako gresim,ali cini mi se da imamo kandidata za "bombardera"...Zoki Bombarder... :)

Kapetan:
sta se uzbudjujete , neko ce vec to resiti nije to do nas ...

a i ako neresi dogodine ce kad dodju vode na prolece da proteraju to ...

a ako ne dodju vode ni dogodine onda ce biti nova vlast u gradu pa ce ona to resiti

a ako ni tada ne rese bar ce pasti cena veza  :good:

eto vazda ima nesto dobro ....

inace ova ideja sa bacanjem mulja ispred uprave ade nije losa... ali trebaju svi voljni da se skupe irese situaciju ...(znaci dvoje ...)

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju