Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (38/43) > >>

srsa:

--- Citat: dale  17, 07, 2011, 16:26:30 posle podne ---hvala srsi na odgovoru, pokusacu da popodne isplovim, problem mi je kobilica i duga noga na motoru

--- Kraj citata ---

Дале са срећом и полако, само пажљиво. Користи помоћни мотор који ћеш подићи максимално тако да ти само елиса буде у води. То проблематично парче је око 20-ак метара дужински.  :good:

dale:
u s p e o   s am!!!!
prosao sam nekako, sa podignutim motorom za 2 podeoka tako da je samo elisa bila u vodi i usis za hladjenje, zao mi je motora jer je jos u garanciji, a pomocni nemam, samo veslo koje redovno na tom delu rukavca od 15-20m koristim. vidim nas kolega oblak se izvukao iz rukavca i spasio se propasti u drugoj marini iza mosta, svaka cast

oblak:

--- Citat: dale  17, 07, 2011, 22:52:36 posle podne ---... vidim nas kolega oblak se izvukao iz rukavca i spasio se propasti u drugoj marini iza mosta, svaka cast

--- Kraj citata ---
jesam Dale, nek koshta koliko koshta al nema zivaca vishe da indijanskim veshtinama ulazim u rukavac. Plus, manje koshta nego jedna zamena impelera na motoru zabagrenog od mulja. A voda i danas u opadanju. Slusham prichu na Stenci ing. Iz Porra, ovih shto grade most. Pa u rukavcu je nanos muljs koji je pun teshkih metala, maziva cak i nekih radioaktivnih izotopa iz Vojnog instituta preshao 8 metara. Za neverovati. Zabranjeno je podizati taj mulj i pushtati ga niz reku od evropske agencije za zashtitu Dunava, a chishcenje koshta milione plus odlaganje otpada. Kaze, pre ce se ici na zatrpavanje rukavca jer po iskustvu sa Srbima, uvek se opredele za novac pre nego za zivotnu sredinu.

Kapetan:
za sve korisnike Cukarickog rukavca Aqua marina sprema iznanadjenja

raspitajte se

www.aquamarina.rs

dale:
o kakvom je iznenadjenju rec, ako nije "strogo poverljivo"?????

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju