Nautika opšta... > Iskustva sa vode
Брука у Чукаричком рукавцу
rade:
ako je samo gradnja mosta problem obratite se njima a ako nece da pomognu blokada daljnje izgradnje. :slow_en:
STG:
--- Citat: rade 06, 05, 2011, 08:38:28 pre podne ---ako je samo gradnja mosta problem obratite se njima a ako nece da pomognu blokada daljnje izgradnje. :slow_en:
--- Kraj citata ---
Most nema veze sa niskim vodostajem,znaci ekstremno mali vodostaj i nema prolaska ka adi od raznih sra..a....
Topciderka je bila i ostala problem.
Blokada cega?Gradnje mosta?Uozbiljite se :)
--- Citat: nauticant 05, 05, 2011, 22:42:37 posle podne ---Ako nesto pod hitno ne preduzmemo, ovog leta nema plovidbe
--- Kraj citata ---
Mozda da promenis mesto za drzanje broda? :)
Bice vode,ovo je samo na kratko...Valjda...
--- Citat: mesechar 06, 05, 2011, 00:09:23 pre podne ---a da krnemo dinamit i prokopamo tunjel ??
ja sam pisao gradonacelniku ..nije mi odgovorio verovatno ga ne pogadja previse sto ne mogu da isplovim :sorry:
--- Kraj citata ---
E,to je problem!
Do sada su o Topciderki pisali/izvestavali mnogi mediji ali nista bitno se nije desilo.
Da je u sred ovog vodostaja Topciderka izbacila i neki otrov,sto ne bi bio prvi put,pa da se desi pomor ribe i zivog sveta koji skoro da i ne postoji bila bi prava balada...
Do sada nismo nasli nacina da skrenemo paznju ljudi iz gradske skupstine,ako neko ima dobru ideju neka prozbori koju,ali dobru ideju :)
nauticant:
Vodostaj jeste rekordno nizak za ovo doba ali to nema narocito veze sa ovim nanosom mulja koji sada gotovo spaja Adu sa drugom stranom. Nanos mulja na tom mestu je po mojoj proceni veci za oko 50-70 cm nego ranije. Znam da sam na letnjem vodostaju oko 270-280 cm (Dunav Zemun) kobilicom samo po nekada kacio dno. Sada tu ne moze ni smederevac tabanas da prodje na istom vodostaju, znaci dubina je mozda 15-20 cm.
Zamisli tek kada dodje letnji vodostaj koji ce po svemu sudeci ove godine biti znatno nizi, verovatno rekordno nizak. Ako se hitno ne rascisti tu ni teoretski nece biti prolaza.
Kapetan:
da napomenem da su gornje slike i video klip zoranovi :good:
a da bi mogla neka akcija, mogla bi, samo da li ima dovoljno korisnika marina u rukavcu voljnih da se angazuju??? ... to je pitanje....
mossi:
Pa ovo da se izmulji, KOŠTA! :new_russian:
Nikakv pojedinac, ni grupa gradjana tu ne pomažu. :suicide:
Samo "kraljević Marko", što bi rekao moj matori.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju