Nautika opšta... > Iskustva sa vode

Брука у Чукаричком рукавцу

<< < (24/43) > >>

srsa:
Тааако. А сад сам спреман на критике и бановање админа и остале консеквенце. Једноставно нисам могао да се суздржим, па нек кошта шта кошта.  :wild: 

Kapetan:
admini nisu vidoviti pa da znaju sta tackice znace  :friends:

nego ljudi ovo sto je u cukarickom nije nista naspram ade huje, znaci extremno vece zagadjenje je u ada huji... jedino sto je nama plovni put trenutno na 100 cm (ja merio pre neki dan )...

pozitivno je sto je kod nas mulj pa se moze proci guranjem istog...

Zoran:

Srso i ja.

E moj kapetane pa tako to pocinje. 

IKA:
Glave gore , junaci ima najava da će dunav nadoći i kad isplovite dođite u Tisu , tu kod nas problema nema, a i neplaćaju se nikakve dažbine.

nauticant:
 :tenk: :tenk: Prema inf od ljudi koji zive na onim splavovima preko puta Topciderke, camci gaza do 60 cm bez problema prolaze. Brodic "Beli meda" koji ima gaz 60-70 danas je bez problema isplovio iz rukavca a i jedan nesto veci od njega. Na prolazu kod Topciderke gde je najkriticnije pobodeni su zeleni i crveno-beli stap kao oznaka plovnog puta.

Povlacim teske reci nedavno iznete na racun nadleznih, mada i dalje nisam uopste siguran da je ovo ciscenje dovoljno da resi problem plovidbe za ovu sezonu. Ocekuju se znatno nizi vodostaji tokom leta i sta ce biti tada?

Osim toga, problem zagadjenja tj. nedovoljne cirkulacije nije ni taknut. Izvesno je samo da ovo ciscenje gotovo nista nije kostalo

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju