E, ovako treba... > Sajmovi - Fairs
Belgrade Boat Show 2011
Kapetan:
i jos ...
Kapetan:
i jos .........
11zodiac11:
Ponesto i da se vidi, meni je najveca atrakcija bio Gaga Nikolic sa kapetanskom prekomorskom kapom... a na TV-a komentar novinara o tom Show-u, "posetioci su mogli videti i najskuplji...." u Srpskom stilu, odma` najskuplje a nemamo ni za bokobran :)
Kapetan:
--- Citat: 11zodiac11 04, 05, 2011, 23:58:47 posle podne ---Ponesto i da se vidi, meni je najveca atrakcija bio Gaga Nikolic sa kapetanskom prekomorskom kapom... a na TV-a komentar novinara o tom Show-u, "posetioci su mogli videti i najskuplji...." u Srpskom stilu, odma` najskuplje a nemamo ni za bokobran :)
--- Kraj citata ---
da da cuo sam i ja da ima neki od 700.000 evra ali mi nije jasno kako mi nije zapeo za oko .... sve na gomilu, zajedno sa satorima, da stavis pa ne vredi toliko ....
inace takvi komenatari oko najskupljeg polovila najvise smetaju siromasnim nauticarima, jer kada dodje porez cela srbija kaze "a pa vi imate ladje od 700.000 evra platite porez"...
andrijapajic:
Pocela kisica i odmah svi posakrivai tj. ispokrivali camce, da ne kisnu, smet aim voda izgleda... neki i standove pozatvarase. Ajmemenejoj, necu sigurno dolaziti pet puta da bih nesto video, mada vse usvemu nije lose, recimo pozitivna kombinacija Boegradaskog i Novosadskog sajma. Nadao sam se da ce Goga prikazati nesto od onih pontoon boats o kojima je pricao nedavno, ali od toga nista.
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju