Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (2/72) > >>

deda:

--- Citat: Kapetan  23, 04, 2009, 19:08:54 posle podne ---mogu da me uhvate pod nadgradnju ....

--- Kraj citata ---
   A sto su opicili kazne!!!! :skull: :scenic: :girl_devil:

Dule HU:
Informacija iz današnjih Novosti: Porez na čamce će se regulisati pri registraciji i da će to u stvari biti taksa za registraciju. Tako će za čamce sa slabijim motorima (do 22,05 kw) koji su manji od 15m taksa iznositi od 3000,00 do 15.000,00 din. I ovde će kao i kod motornih vozila važiti olakšice za plovila starija od 10 godina

broker975fx:
Ako se bude plaćao ovaj porez verovatno će se plaćati kroz registraciju, koliko sada košta registracija za plovilo oko 8m

deda:

--- Citat: broker975fx  23, 04, 2009, 21:30:33 posle podne ---Ako se bude plaćao ovaj porez verovatno će se plaćati kroz registraciju, koliko sada košta registracija za plovilo oko 8m

--- Kraj citata ---
     Koliko sam razumeo nece moci da se registruje camac bez dokaza o placanju poreza.Nikada se nije placao porez u kapetaniji vec samo harac,tedoh reci taksa!E posto se vezbaju na nama,sacekajmo da skupstina to usvoji pa ce,valjda,biti pravih informacija. :wild:

Dule HU:
Koliko sam ja razumeo povlastica na plaćanje ovih taksi prilikom registracije biće izuzeti alasi a svi ostali kojima su plovila zadovoljstvo ili hobi moraće da plate.   

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju