Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (7/72) > >>

Kapetan:
ja imam 44.ooo razloga da blokiram dunav...

drug_igrutin:

--- Citat: Kapetan  25, 04, 2009, 01:36:10 pre podne ---ja imam 44.ooo razloga da blokiram dunav...

--- Kraj citata ---

Ja trenutno nemam nijedan, al (nadam se uskoro ) imaću isto toliko

zoki novus:

--- Citat: Kapetan  25, 04, 2009, 01:36:10 pre podne ---ja imam 44.ooo razloga da blokiram dunav...

--- Kraj citata ---
i jos bi da im dajes poklone u vidu privezaka zastavica i sta ja znam cega.......

espresso:
ja imam samo jedan. pun mi je q..c finansiranja nesposobnih politicara i kvazi eksperata za ovo i ono. mi smo zemlja sa najduzim periodom tranzicije u evropi. dokle bre. 20 i kusur ministarstava, 250 poslanika, desetine hiljada drzavnih cinovnika, par hiljada savetnika raznih ministara. oficira i generala ko u vreme tita. dok drzava ne pocne ozbiljno da stedi na sebi, ja necu placati dodatni namet za nesto sto mi sluzi da se odmorim od stresa koji imam zbog tranzicije, afera, raznih privatizacija, prevara i pljacki koje se rade pod patronatom politicara.

broker975fx:
Porez uvek boli i to je jasno ali ovo je malo preterano. Pa brate bolje da su nam onda oporezovali primanja nego ovako šta god da pipneš, suma sumaru ovko će ispasti duplo više. Za sam za svaku akciju.

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju