Nautika opšta... > Zakoni i Propisi

Porez na Camce

<< < (47/72) > >>

Barba:
Evo stavio sam i ja te djavole i lobanje u onaj neprimeren post, ali 28 evrica za gliser do 7 metara i 140 konja  :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:  :skull: :skull: :skull: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

Kapetan:

--- Citat: Barba  14, 05, 2010, 22:58:32 posle podne ---Evo stavio sam i ja te djavole i lobanje u onaj neprimeren post, ali 28 evrica za gliser do 7 metara i 140 konja  :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:  :skull: :skull: :skull: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo: :diablo:

--- Kraj citata ---

tih 28 evra koliko sam skapirao je na 5 godina  :wild:

Impuls:
Ma, bagra se oseca sigurno jer mi ne biramo njih, nego glasamo samo da nam ne dodju radikali, crveni i narodnjaci, sad nam oni crvene uvalili u vladu i rehabilitovali.
Nema druge nego da vise uopste ne idemo na izbore, pa nek' se misle. Ja sigurno necu vise ni da pridjem
birackom mestu, ne glasam vise za bagru, ni ovu ni onu!
Uostalom, koliko moze gore da nam bude ako dodje druga bagra? Pa non stop imamo bagru na vlasti. Jos
od 45-te!

zorter:

--- Citat: Dule  14, 05, 2010, 23:27:53 posle podne ---Svako jutro predsednik vlade pita činovnika, čiji je posao da prati naš forum:
"Šta radi Barba"
Činovnik odgovori : "Psuje"
Predsednik : "Još ne skidajte porez"

--- Kraj citata ---

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :good: :good:

mossi:
Ja ću da bojkotujem ne naredne - nego SVE BUDUĆE izbore!
Svideo mi se jako taj ZAR BOAT 75/97 sa kabinom. (cena prava sitnica  :lol: )
Na Djerdapu sam za 7 sati, laganini.

:drinks:

Navigacija

[0] Indeks poruka

[#] Sledeća strana

[*] Prethodna strana

Idi na punu verziju