Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
zorter:
--- Citat: espresso 24, 04, 2009, 19:40:01 posle podne ---evo danas i motorciklisti protestovali ispred skupstine zbog oporezivanja motorcikala. ozbiljan nivo buke su napravili. u roku od 2 minuta se skupilo novinara i TV ekipa. to bi trebalo i vlasnici camaca da urade. protest i gradjanska neposlusnost.
--- Kraj citata ---
:good: :good: :good:
SARALIDA II:
misljenja da je saletov predlog o blokadi dunava ok to bi imalo odjeka u evropi obzirom da su sve zemlje u slivu dunava u EU ili blizu sem naravno nas kojih nigde nema,EU najvise boli kada im uzimas pare a gubitak para je kada su im brodovi usidreni.Mesto za zurku predlazem usce,ima dosta mesta bice lep pogled kada kamere eudu na kalemegdanu. Pozdrav :drinks: :drinks: :drinks:
stvlada:
Pa ne preostaje nam nista drugo nego da se organizujemo,trebalo bi izlepiti plakate po svim marinama.
mossi:
Ne znam koliko će da nas rebnu, ali znam da će sve kontrole u pograničnoj zoni sa HR biti uskoro pod nadzorom obe patrolne službe, naše i hrvatske, a plus neregistrovani čamci NEĆE moći da koriste uslugu Apatinske marine, a baš njih zabole što ja neću platiti, jedva čekaju da nam vide leđa. :diablo:
Znao sam ja da će uskoro početi da lupaju poreze i na više od 12 uzdaha u minuti.. :suicide:
zoki novus:
glasam za blokadu plovnog puta i to u svakom vecem mestu gde je to moguce tj gde postoji dovoljan broj plovila
to bi sigurno podiglo mnogo prasine
izabrati dan kada ima najvise stranih plovila
daleko bi se culo
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju