Nautika opšta... > Zakoni i Propisi
Porez na Camce
Bane:
Danas smo malo diskutovali na ovu temu...
Mislim da je glupost ispisivati i upisivati... jednostavno ne treba registrovati, nastaviti sa pritiscima i to je to, jer i ovo sto placamo je previse.
Kada bi bilo gde izasao na obalu bos a da se ne isecem na razbijenu flasu ili kad ne bi ugledao neku flasu ili otpadni proizvod ljudske rase, dobrovoljno bi se prijavio za placanje poreza.
ПЕЦОВ:
ocemo li u nedelju da pravimo taj protest ili ne.meni opusteno stavim cetvorku i polako.a i da se ne lazemo ni camac mi nije registrovan.al bre necu da platim nista nit me interesuju kompromisi,pa sto bi smo mi bili drukciji od svih ostalih?a porez na normalan zivot - ne pada mi napamet.evo ovde u svicarskoj treba lupom da trazis motor manji od 10ks,pa el im neko trazi porez-ne.a o autima vecim od 2000cc .pa ko je tu lud ????umesto da im bude drago da ih ima jos vise ne bi li vise benzina trosili i tako pumpali pare u budzet oni tako.tu neko stvarno nisam normalan.pobiti govna.mojim parama da pune svoje dzepove-nece moci.ne dam nikom nista.kakva bre drzava.to sto su na kraju uspeli da izaberu himnu i zastavu dal im daje za pravo0 da nas pljackaju?sto kaze jedna pesma od pre 100 god:isplivali sutereni.pa njima da platim???zato gospodo draga PROTEST DO ISPUNJENJA ZAHTEVA a oni su UKIDANJE POREZA NA LUKSUZ.ajde da od ponedeljka -sutra pocnemo s organizacijom da bi smo nedelju docekali spremni.plakat imamo,flajeri isto samo u manjem formatu.obavestiti zvanicno radio i tv stanice na vreme-ne jedan dan ranije-pa ko dodje dobro doso.covek ce da da ozvucenje,ja cu da doteram platformu,pa da skrecemo paznju.a sto se tice medijskih licnosti od toga mrka kapa,mada i to treba probati.isto tako animirati ljude van beograda(na lokalnom nivou)da u svojim sredinama organizuju bar po 10ak camaca koji ce traziti isto.pa zar u titelu nema istomisljenika a ni novom sadu.sta je sa velikim gradistem,donjim milanovcem pa imamo clanove iz svih tih mesta zar ne bi i oni trebalo da dignu svoj glas protiv nepravednih nameta?a sad braco ko nece ne mora.samo znam da treba pokusati jer ako ne trazimo ukidanje-nece ni ukinuti.mogao bih jos svasta da pisem al kome nije jasno nikad mu nece ni biti.od mene toliko.hvala
Radojković:
citat:DULE
Oni ne da nemaju princip nego i ne razlikuju ribolovca od alasa, camac od jahte pa tumaraju gledajuci samo da odrade nesto kako ne bi ispalo da nisu nista pokusali.
Nepoznavanje materije je tu glavni problem pored onog da se mora uzeti sto vise para a da se ne izazovu socijalni nemiri.
Greska ---taj ko je pisao zakon znao je vrlo dobro sta radi.smestio je sve camce sa kabinom od 5-15 metara u jednu klasu i udri po dranju umesto da ih rasporedi do 5m,5-10m,10-15m itd kao u kategoriji bez kabine.Znaju oni sta rade...
ПЕЦОВ:
samo da se neko od nadleznih izjasni u koliko sati
hallamiti:
kako im je palo na pamet da uopste uvedu ovako veliki porez??? e pa ovako, seo neki baja ko sto kaze dule i razmislio "ko bi mogao da placa moja luksuziranja" i setio se covek nas. Verovatno je pomislio da ce biti malo negodovanja i bio je u pravu.
Zadnji post o ovoj temi 18.5.2009.
dal ste i koliko ste protestvovali na vodi ne znam jer tada jos nisam imao svoj camac i nisam ni pratio forum, ali da je bilo iole ozbiljnijeg protesta culo bi se bar na vestima...ovako.... :this:
problem kod naseg naroda je to sto smo budale i sto mogu da nas vuku i muzu u nedogled, i sto je najgore znaju da to mogu.
eventualno dok nam se ne nakupi pa koletivno puknemo i skinemo g...a sa vlasti, kao 2000-te. (smao da ne bude politickih komentara na ovo-NE PODNOSIM POLITICARE UOPSTE da se zna)
pozdrav svima odo da spavam
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju