E, ovako treba... > NAUTIČKA DISKUSIJA
Kanali i prevodnice Vojvodine
vepar:
Hvala, ali ne dobih ja odgovor ni na jedno moje pitanje... kuku
LSI:
Гледам ова два постављена видеа па се мислим - ипак је могуће!
Само да није - људи! Да људи не прљају.
Ипак, и на другим местима, људи су прљали а онда су одлучили да томе мора доћи крај.
И данас људи поново с обале виде рибе у Темзи...
Можда ћемо једног дана и ми...
Не вреди, што сам се и облачио кад и даље сањам? Одох натраг у кревет. Све је лепше у сну.
vepar:
Lepo, iz onog dela moze samo camac bez motora a ponekad ni to vidim da nemate pojma o cemu pisete, kako to ponekad ne sme ni camac bez motora??? Ko je to definisao, kojim propisom, kada moze a kada ne moze, mada sam siguran da nije tako. Ponekad sticem utisak da i vi i LSI pisete samo da biste pisali... nisam dobio odgovor ni da li se moze uci u Bajski kanal iz velikog Backog. Znam da je lepo, zato i hocu tuda da plovim, to nije ni bilo pitanje. Znam da prevodnica Bezdan ne radi, to nije ni bilo pitanje. Kartu znam i sam da gledam, pitanje je bilo koliko je plovan Bajski kanal a ne dokle je nase, da li je plovan skroz do Baje?
Sale Rea:
Pre dva dana sam na kanalu lov i ribolov gledao lepu reportažu o Bajskom kanalu. Ono što te interesuje je već rečeno.Možes da ploviš na vesla ili elektro motor . Potraži na netu.
Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока
vepar:
Bajski kanal, nekad alimentacioni ili šugovički, predstavlja u suštini krak kanala Vrbas – Bezdan. Počinje u račvi kanala Vrbas – Bezdan na km 77.46. Na km 0.16 nalazi se prevodnica Šebeš-fok koja je pretvorena u sigurnosnu ustavu. Kanalom je moguća jednosmerna plovidba petstotonskih objekata, ali zanemarljivo mala.
Citat sa sajta vode vojvodine. Ne znam kako veslaju te 500-tonske brodove... Mozda robovi u galijama ha lol ha lol ha lol
Navigacija
[0] Indeks poruka
[#] Sledeća strana
[*] Prethodna strana
Idi na punu verziju