Autor Tema: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal  (Pročitano 11036 puta)

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže mossi

  • Drekavac sa Srednjih voda
  • ********
  • Poruke: 3179
  • Pol: Muškarac
  • Somborac
    • VARALICA II - AP323A
    • APATIN-Kampovanje-Pecanje-Plovidba
  • Brod tip: Pecaroški alu
  • Marina: Apatin
  • Veličina: 5.5m
ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« poslato: 18, 04, 2011, 00:06:47 pre podne »
DOC fajl ću postaviti naknadno, koji je mnogo pregledniji, ali je veći od 200kb.  :this:

Prevod  ZONTON 999G  400.000mMHz-470.000.MHz       uz  korišćenje orginalnog  upustva                                 

Operation Mode (AMATER primopredajnik ili profesionalnih Transceiver)

Prema praktične primjene, možete postavili radio stanicu radi kao primopredajnik Amaterski ili Professional primopredajnik. Postoje 3 razine Operacija meni postaviti funkcije po vam je potrebno. To je lako i zgodno.
1.Operation režim:
A. softver za programiranje: LN PC softver je "general Setting" izbornika odaberite "Izgled" da biste odabrali način Amaterski primopredajnik ili Professional primopredajnik modu.
B. Po Ručnim postavljanjem: Molimo Vas da pogledate "Display Mode" u 43 stranica.
2.Amateur primopredajnik mod: Osim postavke CH modu, drugi smatraju Amaterski primopredajnik režim. Prema ovom načinu, pritisnite 8 da se prebacujete između režima i kanala VFO.
A frekvencija + mod za kanal: U ovom načinu rada, kada postavite zaslon kao "Frek", ona ulazi u Frekvencija + mod za kanal, novu postavku kanala rada i prečaca operacija može se privremeno koristiti od strane korisnika. Kada je radio uključen, ili često prebacuje na drugi kanal, privremena postavka će biti izbrisana i ponovno do početne postavke (kao PIC 1).
B kanala + oznaku s imenom mod: Kada je postavljen zaslon kao "ime", ulazi u Program + oznaku s imenom režim. Na taj način, on će Vam prikazati odgovarajuće ime kanal kada trenutni kanal je uredio imenom. U suprotnom, ona će se prikazati frekvencije + kanala. Njegove operacije su isti kao i frekvenciju + mod za kanal. (Kao PIC 2)
V. VFO režim (mod Frekvencija): Ovaj mod prikazuje samo frekvencije

Strana3
Strana 4
Režim rada (AMATER primopredajnik ili profesionalnih Transceiver)

zaslonu. Prečac Rad i kanala postavka se mijenja i pohranjeni kao posljednji vrijednost trajno. Kada je radio isključen ili promijenjena u novu VFO frekvencije, vrijednost je ostao do sljedeće promjene (kao PIC 3).
3.Professional primopredajnik mod: Kada je postavljeno Display Mode kao "ch", ulazi u profesionalne primopredajnik mode.At ovom režimu, osim skeniranja, razgovor oko / nazad frekvencije, DTMF kodiraju ili uređivanje, Kratak / isključivanje i zaključavanje tipkovnice i druge funkcije treba biti pomoću PC softvera (kao PIC 4) Ako ne postoji odgovarajući naziv za tekuće channel.the LCD će prikazati trenutni kanal, a njegovo ime .. (kao PIC 5)
Napomena: Ako transceis • er programiran transceis'er kao profesionalni režim i zaključana, ne možete vratiti na amaterski način Transceive er ručnim radom u pozadini operacija postavku.
4.Under Svaki mod, pozadina operacije može promijeniti i sačuvan


Strana12
                                         Baterija informacije

: (Punjenje operacija
baterija nije napunjena u tvornici, molimo Vas da naplaćuje ga prije upotrebe. Punjenje baterija za prvi put nakon kupovine ili proširene skladištenje (više od 2 mjeseca) ne može donijeti bateriju do svoje normalne sposobnosti rada. Nakon što se ponavljaju potpuno punjenja / pražnjenja ciklus za dva ili tri puta, radni kapacitet dostići najbolje performanse. baterije je završen kada je vrijeme rada smanjuje, iako je u potpunosti i pravilno napunjena. Zamijenite bateriju.
: ((Baterija Tip
Molimo koristite određen punjač naše kompanije, ostalih modela može izazvati eksploziju i povredi ljude. Nakon instaliranja bateriju, ako je radio prikazuje T prazne baterije, molimo Vas da napunite bateriju.
(Obavijest za punjenje baterije
^ Ne shortcircuit naše tvrtke odredila punjač. Nikada ne pokušavajte ukloniti kućište iz baterije, mi ne pokazuju nikakvu odgovornost neispravne izazvane izmjenom slobodno bez dozvole naše tvornice.
^ Temperatura treba biti između 5t i 40t u punjenju. Punjenje van ovog opsega ne može se baterija potpuno napuni.
^ Uvijek isključite primopredajnik opremljen baterijom prije punjenja. U suprotnom, to će ometati točan punjenja.
^ Da biste izbjegli ometanje postupka punjenja, molimo ne prekidajte moć ili izvadite bateriju tijekom punjenja.

Strana 13- 14


^ Ne punite bateriju ako je već puna. Ovo može smanjiti trajanje baterije ili oštećenja baterije.
^ Nemojte puniti bateriju ili primopredajnika ako je vlažna. Suhi ga prije punjenja da se izbjegne opasnost. UPOZORENJE:
Kada tipki ili ukrasni lanci i druge električne metala kontakt sa terminali baterija, baterije može prouzročiti oštećenja ili povrede tijela. Ako je baterija terminala kratkog spoja, ona će generirati puno
topline, budite oprezni kada se donose ili koristite baterije, molimo Vas da stavite bateriju ili radio u izolirani kontejner. Ne stavljajte ga u metalni kontejner.


__to punjenja
1.Plug AC adapter u utičnicu izmjenične struje, a zatim priključite
kabel AC adaptera u DC utičnica, indikator ~ svjetla narančasta za 1s i izlazi --- čeka da se puni.
2.Slide baterije ili primopredajnika s baterijom na punjenje, baterija bi Besplatno terminali su u kontaktu
s dobro punjenje terminala. LED pretvara u tren oka VI
CRVENA --- prije punjenja pocinje.
3.Pre-punjenje za oko 5 minuta, LED Tvinkles zaustavi 1 J
zatim počinje punjenje.
4.It potrebno oko 4 sata da se baterija potpuno napuni, kada se LED pretvara u zeleno-pun naplaćuje
Aterija informacije • _.
NAPOMENA: Prilikom punjenja vlasti na primopredajnik opremljen sa baterijom, LED neće pretvoriti u zeleno da pokaže punu statusa punjenja. Tek kada isključite primopredajnikom, LED može normalno pokazuju.
Jer kada primopredajnik je napajanje, to bi troši energiju, punjač ne može otkriti kada je baterija potpuno napunjena, punjač će naplaćivati baterije napona potrošnje i pada da ispravno pokazuje da je baterija potpuno napunjena.
5. Proces punjenja:
LED
Čekanja (Seif ispitati svjetla narančaste
1 sekunde kada PoverOn) ----------------------- Nema
Prije punjenja (prije punjenje faza) ---------------- - Crveno svjetlo Tvinkles oko 5 minuta punjenja (zadužen u stalnoj valuti) ---------- --- upredu svjetlo osvjetljava oko 4 sata Puna optužen (optužba u konstantnom naponu) ----------- zeleno svjetlo
LED indikator:
Punjenje Puna
STANJE normalno Znak Ed
1 samo-ekamin (Bez baterija) prije punjenja 9 Nevolja
kada se struja na I
Narančasta Nema Crveno svjetlo Tvinkles Crvena zelena crvena Tvinkles
Dioda (za 1 sekundu) za 5 minuta za dugo
NAPOMENA: Nevolja znači baterija grijanje, baterija kratkog spoja ili punjača od kratkog spoja.





Strana 24 i 25
    Frekvencije od tipkovnice
U okviru glavnog kanala frekvencije modu ili FM radio frekvencije modu, ova funkcija vrijedi. Sada možete direktno unositi frekvencije preko numeričkih tipki.
1.Vhen svoj primopredajnik je pod Frekvencija + mod za kanal, molimo pritisnite D da biste išli na VFO.
Napomena: E
Kada primopredajnik je pod Frekvencija + kanala čekanja prikazuje trenutni kanal, 4. , K, I • 2
Broj pravo glavne frekvencije. 9 0.5 Tt Ei 2.Enter željenu frekvenciju brojčane tipke.
NAPOMENA:
Frekvencije od glavnog kanala ili radio je relevantan za koračanje i primopredajnika frekvencije
obima. Ako je frekvencija podešavanje je izvan opsega ili ne podudaraju sa korakom veličine, ulaz nije dostupan. Pod FM radio, frekvencije veličina koraka za unos numeričkih tipki je 50K.
    Kanalni ulaz putem tipkovnice
Pod Frekvencija + kanala ili kanala + oznaku s imenom režimu, možete prebacite na kanal koji želite unosom tri broja (001-128). Ako unijeli kanal se ne nalazi u rasponu od izmijenio primopredajnika, primopredajnika će bip da vas upita da ulaz nije u redu a zatim se vratite na trenutni kanal. Fc 'npr. unošenje 001 je kao prvi kanal, zatim unijeti 030, kao 30. kanal i ulazak 12E kao 125. kanal.
Osnovne operacije / .1 niTone T tid.o ((Postavljanje kanala / frekvencija "B!" Tipka i "C" Ključ
Pod Frekvencija mod (VFO). možete podesiti trenutnu frekvenciju kao što ste želji B ključ / C"tipku.
Pritisnite za povećanje učestalosti. Pritisnite tipku da biste smanjili 1B frekvenciju. Svaki tiska možete dodati ili smanjiti jednu korak vrijednost.
NAPOMENA: Kanal korak: 5K, 6.25K, IOK, 12.5K, 15K, 20K, 25K, 30K i 50kHz ukupno 9 za opciju. Molimo pogledajte korak frekvencije podešavanje.
Pod kanala, pritisnite B/ C tipku da odaberete željeni kanal. Pritisnite Bgumb da biste unijeli dolje kanalu dok pritisnite C tipku unijeti gore kanal.
((Skuelch Isključi off Momentarg / Skuelch Isključeno off
Dok bočni tipku [PF2] je postavka za Skuelch Isključeno Trenutne / Skuelch Isključeno function.Iou mogu pratiti slabiji signal da je teško čuti pritiskom na ovu tipku.
1.Skuelch Isključeno Trenutne: Pritiskom i Holding [PF2] tipku, mljackanje kola nije Mute, pustite ovaj gumb za mljackanje kola red da isključite.
2.Skuelch Isključeno: Pritisnite [PF2] tipku jednom, mljackanje kola nije nem, ali možete čuti pozadini buku. Pritisnite tipku ponovo da bi mljackanje kola red da isključite.
NAPOMENA: iznad funkcije trebaju biti dostupni nakon instalacije od strane programski paket.
    Prijem
Možete čuti pozivajući prijenos stranke kada kanal koji se zove rad i LCD zaslon

Strana 26 - 27


svjetlo postati zelen.
Napomena: Kada primopredajnik je postavljanje viših nivoa mljackanje, ne možete primiti ovu poziva.
Ako je trenutni kanal programiranje signalizacije dekodiranje, samo isti signalizaciju poziv može čuti, ali ne i druge pozive. (Molimo signalizaciju odnosima)
   Prenošenje ~
Prije prijenosa, preporučuje se da se prati kanal koji koristite da bi to nije zauzet tako što ćete pritisnuti i držati [PF2] strani kei.And zatim pritisnite gumb Zadrži PTT-a i počnu govoriti oko 2 inča sa zvučnika hole.Speak u normalnom ton da dobijete najbolje akustični vjernost.
Napomena: Pritisnite PTT, prenosi da je vvhen LED svjetlo je na, pritisni za razgovor Izdanje prijemnika.

IDE Tipka [PF1] Funkcija Uputa
Bočni tipku [PF1] može biti programiran da se postigne sljedeće funkcije:
1.Calling: Pod pasivnom uvjetima pritisnite ovu tipku za 3S da prenese unaprijed skladište i odabranih DTMF signala.
Prebaci 2.Jacklight: Pod stanje čekanja, pritisnite ovu tipku da biste isključili ili jacklight.
3.Under prijenos uvjeta, pritisnite i držite pritisnutom da biste poslali izabrani ton-puls frekvencije signala (npr. 1750Hz)

Bočni tipku [PF2] Funkcija Uputa
1.Skuelch Isključeno Trenutne: Pod stanje čekanja pritisnite i držite pritisnutom da prate. Izdanje na Ekiti. 2.Skuelch Isključeno: Pod stanje čekanja, pritisnite ovaj gumb da prati, dok ga pritisnite ponovno za izašli. 3.Press ovaj gumb za uključivanje primopredajnika i držite ga za 3 sekunde da biste ušli u opću postavku postavke. Default: Skuelch Isključeno Trenutne
, Prijelaz između VFO i učestalosti + mod za kanal
Pritisnite tipku D razmjene između frekvencijskih mod (VFO) i frekvencije + mod za kanal ili kanal + mod oznaka s imenom.
NAPOMENA: Kada je kanal prazan, ova operacija nije dostupna.

Strana 28 i 29

Uređivanje kanala
1.Under VFO mirovanja unesite frekvenciju koju želite a zatim učinite relevantne postavke. 0
Nakon pritiska tipke A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT, a zatim pritisnite i držite tipku za D 2 sekunde, primopredajnik glasovi ponavlja od "Du" i LCD ekrani kanal br ikonu. Naime, memorija mod za kanal se.
2. Pritisnite tipku B / Ctipku odabrati broj memoriju kanal koji želite.
3.After pritiskom i držanjem tipke 8 za 2 sekunde, primopredajnik glasovi ponavlja od "Du", što znači da je kanal je sačuvan.
    Brisanjem kanala
Pod mod za kanal, nakon pritiska tipke A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT i zatim pritisnite i držite tipku D za 2 sekunde, primopredajnik glasovi ponavlja od "Du" i prelazak na druge kanale. Naime, taj kanal se vrši brisanje.
   Uključivanje / isključivanje radio FM
Pod pasivnom uvjetima, pritiskom na tipkuA, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT
Tipku FM, a zatim pritisnite, LCD ekrani "FM". Naime, FM radio je počela. Na ovom Gase, FM radio radi. Ponovite operacije da se okrenu često FM radija. \
   Održiv / Onemogući beeping
Bip funkcija je navelo funkcija za utvrđivanje primopredajnikom ispravan unos, pogrešno rad ili greške u okviru države.
Pod pasivnom uvjetima, pritiskom na tipku A u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite 2 da izađete ponavlja. Ponovite operacije početi ponavlja. To je predložio da primopredajnik prekidače ovu funkciju tako da se ispita poslovanje ili pogrešno pogreške.
CTCSS / DCS skeniranja
Nakon pritiska tipke A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite 3 da uđete u stanje CTCSS / DCS skeniranje. U okviru ove države, pritisnite tipku za 81 ili B tipku da biste promijenili pravac skeniranja. Kada je skeniranje uparen signal sa primopredajnikom, ona će se zasnivaju na za 15 sekundi, a zatim ide na skeniranje. Pritisnite
bilo koju tipku da izađete,A  osim », *, KLJUC tipki.
Napomena: Ova funkcija će biti nevažeći ako radi u profesionalnim primopredajnika modu i ne pod ton je primljena u trenutni kanal. U trenutni kanal. ako signalizacija postavlja CTCSS, on će skenirati CTCSS, ako signalizaciju postavlja DCS, on će skenirati DCS. Pritisnite tipku 0 ili B tipku da biste promijenili CTCSSIDCS skeniranje pravcu.
  Smjer za podešavanje frekvencije Ofset
Nakon pritiska A F tipku, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite


Strana 30 i 31

Tipku 4odabrati frekvenciju offset pravcu. Ofset frekvencija pravcima znači:
1 (+) Pozitivni offset. Ukazuje plus offset frekvencija emitiranja je veći nego prima frekuenci.Vhen omogućiti obrnuta funkcija, prima učestalost je veća od frekvencija emitiranja.
. 2 (-) minus Offset: lndicates minus offset frekvencija emitiranja je niža od primanja frekuenci.Vhen omogućiti obrnuta funkcija, prima frekvencije niže od frekvencije emitira.
Nema: Ukazuje zatvori off set često.
Pod frekvencije modu (VFO), frekvencije + mod za kanal ili kanal + mod oznaka s imenom, nakon pritiskom A tipku u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite4 odabrati pozitivan offset smjeru (+), minus offset smjeru (- ) Jedno po jedno ili Ekiti OFFSET (Molimo pogledajte offset podešavanje frekvencije).
NAPOMENA: Ova značajka dostupna u profesionalnoj primopredajnik režimu.
Frekvencija / kanala skeniranja
Pod odgovarajući režim, potrebno je tipku A tipki, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku5 da biste započeli skeniranje frekvencije ili kanal skeniranje.
1.Frekuenci skeniranja
Pod VFO načinu, frekvencijski skeniranje je na raspolaganju. Ova funkcija se koristi za praćenje signala različitih frekvencija koje točke komunikacije korak za postavljanje primopredajnik. Pritisnite brojčanu tipku D ili "tipku za izlaz.
2.Channel skeniranja
Pod mod za kanal, ova funkcija se koristi za praćenje signala različitih kanala u ovom režimu. Pritisnite brojčanu tipku ili tipku D da biste izašli.
NAPOMENA:
• Frekvencija skeniranja je od svih bendova skeniranja. Kada je skeniranje, skeniranje ga se kao vaš korak postavke.
• Kada se skeniranje kanala, preskočene kanal nije u redu skeniranja. Skeniranje se kao po kanalu nema .. (Molimo preskočiti kanal skeniranje.)
• Frekvencija / Kanal skeniranje može promijeniti smjer skeniranje pritiskom na tipku ili II EI tipku. Kada se pronađe odgovarajući nosač val i signalizaciju, primopredajnika će prestati za 15 sekundi i zatim će skeniranje. (Molimo skenirati podešavanje).

Preskakanje skeniranja kanala
Pod Channel: + Ime Oznaka režim ili frekvenciju + mod za kanal, nakon što sam pritiskom na tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite6 postaviti = trenutni kanal kanal skeniranje preskočiti. Ponovite operacije iznad da biste poništili skeniranje kanala preskočiti.
"S znači da trenutni kanal neće biti skenirani.
Bez prikazivanja "S" znači da trenutni kanal će biti skenirane.
NAPOMENA: pod stručnim primopredajnik mod ili način VFO, ova operacija nije dostupna.

Strana 32-33

(1, Prioritet skeniranja
Pod kanal režimu, nakon pritiska na tipku A tipku u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite 7 da uđete prioriteta skeniranja. U okviru prioriteta skeniranja države, testovi prioritet kanala odjednom za skeniranje na 10 kanala. Kada prioritet kanal dobiva signalizaciju podudaranje, primopredajnik će prestati skenira dok strujni signal nestanu (Molimo skeniranje postavljanje.).
NAPOMENA: Ako želite Haue ovu funkciju dostupna, trebalo bi postaviti prioritet kanal, u suprotnom, ova operacija će biti samo kao opći kanal skeniranje. Pod frekvencije modu (VFO), ova funkcija nije dostupna. (Molimo pogledajte postavljanje prioriteta kanal.)
((TX Pover izbor
Nakon pritiska tipke  A sam, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT, a zatim 9 tipku odabrati velike snage / Srednja snaga / Niska moć.
Kada donjem lijevom kutu zaslona prikazuje "H", to znači da ste odabrali TX velike snage.
Kada donjem lijevom kutu ekrana ne prikazuje "H karakter ili" L "karakter. To znači da odaberete TX sredini moći.
Kada donjem lijevom kutu zaslona prikazuje karakter "L", to znači da ste odabrali TX male snage.
((~ DTMF kod Upit i podešavanje
Nakon pritiska tipke F! A u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku 0 da biste prikazali podatke DTMF tekućih grupa (16 grupa u ukupno).
1.Press! tipku ili tipku tipku odabrati ľeljene skupine i DTMF podataka. To ovu grupu ne DTMF uređivanje podataka, to će prikazati trenutni broj skupine i
2. Kada Trenutna grupu za prikaz "_", pritiskom na tipku A *, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT Nakon što pritisnete i držite tipku 0 na 2 sekunde, primopredajnik glasovi ponavlja od "Du", a zatim dolazi u DTMF stanju izmjene. Sada možete unositi DTMF uređivanje podataka vam je potrebno od strane tipkovnice.
3.Arter završnu postavke pritisnite bočni tipku [PF2] da napravi zvuk Tonsko biranje sačuvati i izlaz.
Ručno Prenošenje DTMF signalizacije
Metoda 1: Držite pritisnutim [PTT] tipku, zatim unesite željeni broj tipki.
Metoda 2: Pritisnite i držite [PTT] tipku da unesete prvih brojeva, a zatim otpustite [PTT-] tipku, primopredajnik ostaće emitira država u roku od 2 sekunde. Možete zadržati unos željenog broja putem tipkovnice i ne moraju uvijek držite [PTT-] tipku za biranje. Kada se prijenos audio-DTMF možete pratiti prijenos zvuka zvučnika.
Korištenje DTMF koda za selektivni poziv, Grupa poziva i poziva sve
Ovaj allots Radio ID za svaki kanal, može programa 16groups DTMF koda za programiranje softvera za korisnike.
1.Ana: Kad primite podudaranje ANI poziva, LCD će prikazati ID pozivatelja, onda prepoznati tko je pozivatelj.

Strana 34 i 35
2.PTT ID: Postavi dostupan kanala kao PTT-ID, pritisnite ili otpustite tipku PZR za slanje ID kod.
3.Bi programiranje softvera, možete postaviti zamjenske skupni poziv za svaku grupu (DTMF karaktera. ABCD "*" ili "#"). Sugovornik može poziva drugu grupu tako što ćete poslati drugu grupu poziv kod. Nakon prijema podudaraju ID od pozivatelja, a zatim izvrši selektivni poziv, skupni poziv i svih poziva funkciju. U međuvremenu, jedan ili sve od karaktera osobne karte primatelja će biti zamijenjen zamjenskih znakova. Također, Press Pritisni za razgovor kod ulaza ID po brojčane tipke na tipkovnici za obavljanje selektivni poziv. Grupa poziva i poziva sve function.It je lakše i fleksibilan.
Na primjer: skupina koda kao "V"
(Radio) (Radija B) (radio C) (Radio D)
Prijemnik Seif ID 123.223.235.355
Poziva pritisnite i drľite PZR za unos 123.223.235 ili 355. A ili B ili C ili D će dobiti selektivno pozivanje. Poziva pritisnite i drľite PZR za unos C23, A i B će dobiti poziv grupe. Poziva pritisnite i drľite PZR za unos CC5, C i D će dobiti poziv grupe. Poziva pritisnite i drľite PZR za unos CCC, sve radio dobiju sve poziva.

~ Daljinski ubije probuditi
Slanje poseban kod (daljinski ubije kod druge strane), ona će druga strana primopredajnika svih tipki i performansi privremeno potpuno nedostupan. Naime, druga stranka primopredajnikom je daljinski je ubiti. Kada se daljinski je ubiti, "Ubij" je pokazao LCD zaslon.
Sanremo Tha druge nartv od remotelv ubije kod + "#" za probuditi. Na primjer. ako "2267" je daljinski ubiti broj, slanje "2267 #" može probuditi primopredajnik. Kada uranak, "probuditi" je pokazao na LCD.
NAPOMENA: Daljinski ubiti broj treba mijenjati u programiranju softvare.16 cifre su maksimum.
((Daljinski Stun / probuditi
Slanje poseban kod (daljinski šok kod druge strane), ona će druga strana primopredajnika svih tipki i performansi privremeno nedostupan u potpunosti, osim za prijem. Naime, druga stranka primopredajnikom je daljinski ošamutiti. Kada se daljinski šok ", STUN" je pokazao na LCD.
Pošaljite druga stranka daljinski šok kod + "#" da probuditi. Npr. ako je "2268" je daljinski šok kod, slanje "2268 #" može probuditi primopredajnik. Kada uranak, "probuditi" je pokazao na LCD.
NAPOMENA: Daljinski za omamljivanje broj treba mijenjati u programiranju softvare.16 cifre su maksimum.
PAŽNJA: Kada daljinski ubiti ili daljinski ošamutiti je razbuđen. primopredajnik vraća u normalan rad.

frekvencija Obrnuti / razgovor Oko ON / OFF
Nakon što pritisnete tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT, a zatim pritisnite *za 1 sekundu da počne frekvenciju unatrag ili pričaju okolo. Ponovite operacije za izlazak.
NAPOMENA: Ako je frekvencija obrnuto prikazan u trenutni kanal, ova operacija će omogućiti i onemogućiti

Strana 36-37
Frekvencija reverzibilan. Ili drugo, kao što je omogućiti i onemogućiti razgovor oko.
Kada se prikazuje "R" ikonu na zaslonu, to znači da trenutni kanal otvoren funkcije frekvencije vraćanja. Sada frekvencija emitiranja i primanja signala se mijenjati, to jest. prijema frekvencija prelazi frekvencija emitiranja, dok frekvencija emitiranja prebacuje na prijem frekvenciju. Ako CTCSS / DCS signalizacija je postavljena, također će razmjene.
Kada se zaslon "T" ikonu na zaslonu, to znači da trenutni kanal početak razgovora oko funkciju. Pod ovim uvjetima, kao primopredajnik će prenijeti prima frekvencije. Ako CTCSS / DCS signalizacija je postavljena, ona će petlja dekodiranja CTCSS / kao kodiranje.
(~ Zaključavanje tipkovnice
U cilju sprečavanja pogrešne operacije, možete koristiti za zaključavanje tipkovnice funkciji
ovaj primopredajnik. Pod stanje pripravnosti, mijenjaju pritiskom na tipku •, u gornjem lijevom kutu
LCD zaslon KOVERAT i zatim pritisnite i držite tipku KLJUČ za 2 sekunde da biste započeli zaključavanje tipkovnice
funkciju. Ponovite operacije otkazati funkcijsku tipku za zaključavanje.
NAPOMENA: Kada kevpad je zaključana, samo PTT / PF1 / PF2 / tipku su dostupni, ostale tipke su nedostupne.
Kanal operacija je privremeno promijenite trenutnu funkciju kanal. Kada je radio isključen ili prebacuje na drugi kanal, privremeno promijenite će biti izbrisani. Pod frekvencije + mod za kanal, kanal + mod oznaka s imenom ili VFO mod, metode rada su sljedeći:
1.After pritiskom na tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT i zatim pritisnite '8 'tipku za ulazak u meni funkciju.
2. Pritisnite A / 'C tipku odabrati željenu funkciju da se postavi.
3.Press »A da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku odabrati željeni sadržaj treba da se postave.
5.Press D pon da se vrate na gore meni. Pritisnite ENT tipku za potvrdu i izlaz.
NAPOMENA: Kada primopredajnik funkcionira na profesionalnom primopredajnikom čekanja pritisnite (»a zatim pritisnite M nisu dostupni u okviru frekvencije modu (VFO), kada je radio isključen ili promijenjena u novu VFO frekvenciju, kanal operacije postavka će biti ostao do. Sljedeće promjene.
(~ Pod ton (CTCSS / DCS) dekodiranje podešavanje
Ako omogućite ovu funkciju, ne čujete druge strane poziva na istoj frekvenciji.
1.After pritiskom tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku8 za ulazak u meni funkcija.
2. Pritisnite B / C tipku kliknuti br.1 funkciju. To pokazuje "R-CDC" LCD zaslon.

Strana 38-39

3.Press sam A»da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press tipku FM odabrati CTCSS. DCS ili isključiti. DCS signalizacija je izabrana, pritisnite tipku * tipku odabrati DCS-pozitivne i obrnuto kod.
5.Press B tipku ili C tipku odabrati željeni CTCSS / DCS-kodiranje signala. 6.CTCSS: 67Hz -254,1 Hz. 50 grupa u ukupno. Zadano: 67Hz.
7.DCS: 017N -7651,232 grupa u ukupno. "N" predstavlja pozitivan broj, "I Postolja za inverzne koda, Zadano: 017N.
(~ Pod ton (CTCSS / DCS) kodiranje za podešavanje
1.After pritiskom, FM! tipku u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite 8 da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite tipku A kliknuti br.2 funkciju. To pokazuje "T-CDC" LCD zaslon. 3.Press fi da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press tipku odabrati CTCSS, DCS ili Isključeno. DCS signalizacija je izabrana pritisnite tipku M odabrati DCS-pozitivan ili inverzni kod.
5.Press 8 tipku ili tipku odabrati ~ željeni CTCSS / DCS-kodiranje signalizacija 6.CTCSS: 67Hz -254,1 Hz, sa 50 grupa u ukupnoj, Zadano: 67Hz.
7.DCS: 017N-7651. 232 grupe ukupno. "N" predstavlja pozitivan broj, "l znači inverzne code.Default: 017N.
((, Pod ton (CTCSS / DCS) kodiranje / dekodiranje Sinchronos podešavanje
Ako omogućite ovu funkciju, ne čujete druge strane poziva na istoj frekvenciji.
1.After pritiskom na tipku 8, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona 0 a zatim pritisnite tipku za ulazak u meni funkcija.
2. PritisniteA odabrati broj 3 stavka funkciju. To pokazuje "C-CDC" LCD zaslon.
3.Press 1 ući u funkciju postavke izbornika.
4.Press tipku 1 odabrati CTCSS, DCS ili Isključeno. DCS signalizacija je izabrana pritisnite tipku odabrati DCS-pozitivan ili inverzni kod.
5.Press B tipku Codabrati željeni CTCSS / DCS-kodiranje signala. 6.CTCSS: 67Hz -254,1 Hz. 50 grupa u ukupnoj, Zadano: 67Hz.
7.DCS: 017N-7651. 232 grupe ukupno. "N" predstavlja pozitivan broj, "I" je kratica za inverzne code.Default: 017N.
, (Offset frekvencija
Ova funkcija radi preko repetitora. Naime, repetitor dobiva pristup signal jedna vrsta frekvencije, a zatim prenosi na druge vrste frekvencija. razliku između ove dvije frekvencije se zove offset frekvenciju.
1.After pritiskom na tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku8 za ulazak u meni funkcija.

Strana 40-41

2. Pritisnite''B / C'ej tipku kliknuti br.4 funkciju. To pokazuje "Offset" na lud
. 3.Press A da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B/Csam tipku ili tipku odabrati WiN offset frekvenciju koju želite.
5. frekvencijski raspon je 00-70MHz.
6.Default: 5MHz.
 Široki / uskog raspona izbor
Prema nacionalnim uvjetima iz različitih zemalja, može se podesiti za komunikaciju širok raspon ili uskog raspona.
1.After pritiskom na tipku A. gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT i zatim pritisnite 8 da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite, B. / C tipku kliknuti br.5 funkciju. To pokazuje "W / N", na LCD zaslonu.
3.PressA da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press 'B tipku ili C `: Bi tipku odabrati željene opcije.
Opcionalno: 25K (Vide Band), 20K (srednji opseg), 12.5K (uski raspon). Zadano: 25K.
~ Izbor frekvencije promjenu ili razgovor Oko
Nakon pritiska tipke A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite 8 stupiti u Funkcija izbornika
2. Pritisnite tipku $ iij kliknuti 6. funkciju. To pokazuje "ob / TA" na LCD zaslonu. 3.Press da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press 8 tipki ili "" B tipku odabrati željene opcije.
5.REV: frekvencija obrnuto funkciju je izabran. Ocjena: Razgovor sa oko funkcija je odabrana.
NAPOMENA: Nakon trenutni kanal bira odgovarajuće funkcije, pod stanju čekanja pritisnite tipku a zatim držite tipku * da biste pokrenuli izabrani funkciju.
~ Trka za podešavanje (šifriranje)
analogni glas inverzije scrambler biti opremljeni na primopredajnik.
Ova posebna audio-proces može ponuditi više povjerljive komunikacije. Ostale radio na istoj frekvenciji će dobiti samo neuređenih šumova.
1.After pritiskom na tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT, a zatim pritisnite 8 da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite B / C tipku kliknuti br.7 funkciju. To pokazuje "SCRM" na LCD zaslonu. 3.Press! da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press A tipku iliC tipku odabrati ~ željene mogućnosti.
On: Utrka je omogućena.

Strana 42-43

OFF: Utrka je onemogućen.
5. Zadano: OFF.
Nakon enableing ovu funkciju, samo kada druga strana primopredajnikom je također omogućite funkciju jagma, to može ići normalnu komunikaciju.
((`Glas Compander (smanjenje šuma i poboljšanje jasnoće zvuka)
Omogućavanje ovu funkciju da se smanji buku iz pozadine i poboljša zvuk jasnoća, posebno za Lang raspon komunikacije.
Napomena: OHN i prijemnik i predajnik omogućuje function.this compander funkcija vrijedi.
1.After pritiskom A"tipku, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku 8za ulazak u meni funkcija.
2. Pritisnite B / C tipku da odaberete br.8 funkciju. To pokazuje "Comp" LCD zaslon.
3.PressA tipku M da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku 0 odabrati željene opcije.
ON: Compander je omogućena. OFF: Compander je onemogućen. 5. Zadano: OFF.
Zauzet kanala Lockout
BCLO je onemogućiti emitira dok RX signal primljen. Kada je kanal zauzet i pritisnete PTT radio će se zvučni signal kao upozorenje i da se vrati na prijem.
1.After pritiskom na tipku A, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku8 za ulazak u meni funkcija.
2. Pritisnite »B / tipku _C" da biste odabrali br.9 funkciju. To pokazuje "Zauzeto" na LCD zaslonu.
3.Press A da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku odabrati BiH željene mogućnosti.
BCL: Omogući BCL, nositelj valova Blokiranje. prijenos je zabranjen kada trenutni kanal dobiva se podudaraju nositelja val:
BTL: Omogući BTL, prenosi zabranjena ako trenutni kanal dobiva se podudaraju nositelja val sa Dis-podudaranje CTCSS / DCS.
OFF: Zauzet kanal Blokiranje je onemogućen. 5.Default: OFF.

Uključivanje / isključivanje signala Opcijski
Opcioni signalizacija funkcionira kao slično kao CTCSS / DCS. Bez prijema dopisnik ton signalizacije, zvučnik će ostati nijemi. Opcionalno signalizacija se mogu primijeniti na druge napredne funkcije poput Ani. PTT ID skupni poziv. individualni poziv, daljinski šok, daljinski ubije, probuditi, itd. ...
1.After pritiskom naA tipku, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT  a zatim pritisnite 8 da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite B / C tipku kliknuti br.10 funkciju. OPTSIG To pokazuje "na LCD zaslonu.

Strana 44-45

3.PressA da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku odabrati željene mogućnosti
O: Opcionalno signalizacije DTMF se omogućen. OFF: Opcionalno signalizacije DTMF se onemogućen.
5.Default: OFF
Napomena: dodatni signalizacija ovog primopredajnik je DTMF signalizacija.


Odnosi signalizacije
To možete postaviti primanje poziva načine.
1. Nakon pritiskaAtipke C, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT i zatim pritisnite 8 da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite B/ C tipku kliknuti br.11 funkciju. To pokazuje "signal" LCD zaslon.
3. Pritisnite A da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku iliC tipku o odabrati željene mogućnosti
ILI: Dokle god ne dobije se podudaraju CTCSS / DCS-signalni ili neku od opcija signalizacije, druga strana pozivajući se može čuti.
I: Sve dok ne dobije se podudaraju CTCSS / DCS signalizaciju i opcijski signalizacije u isto vrijeme, druga strana pozivajući se može čuti.
5.Default: ILI

NAPOMENA: opcioni signalizacija ovog primopredajnik je DTMF signalizacija.
PTT ID
1.After pritiskom naA tipku, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite tipku za 8 ulazak u meni funkcija.
2. Pritisnite B/ C. tipku kliknuti br.12 funkciju. To pokazuje PTT-ID "LCD zaslon.
3.PressA da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku o odabrati željene mogućnosti
OFF: OFF
Bot: Početak pritisnite tipku PZR da biste poslali DTMF niz koda.
EOT: Kraj, otpustite tipku PZR Za slanje DTMF niz koda.
Oba: Početak i kraj, pritisnite i otpustite tipku PZR Za slanje DTMF niz kod oba.
5.Default: OFF
TX ~ T-off
Nakon pokretanja ove funkcije, [PTT] tipku nije dostupan. Trenutni kanal primopredajnika radi pod mod za prijem.
1.After pritiskom naA tipku mi, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT i zatim pritisnite 8 da uđete u

Strana 46-47
runcuon meni.
2. Pritisnite B / C_ tipku kliknuti br.13 funkciju. To pokazuje "TX-IHB" LCD zaslon.
 3.Press A da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press samB tipku ili C tipku odabrati BiH željene mogućnosti.
O: TX Isključeno je omogućena. OFF: TX Isključeno je onemogućen.
5.Default: OFF

Vhisper _-
Nakon omogućavanja ovu funkciju, pod uvjetom da govore s manje glasa, druga strana također može čuti više glas.
1.After pritiskom naA  tipku RX, u gornjem lijevom kutu LCD zaslona KOVERAT a zatim pritisnite. da uđete u izbornik funkcija.
2. Pritisnite B / C tipku kliknuti br.14 funkciju. To pokazuje "VHISPE" LCD zaslon.
3.PresA da uđete u izbornik funkcija za podešavanje.
4.Press B tipku ili C tipku odabrati željene opcije.
O: Vhisper OFF: Vhisper često 5.Default: OFF
Pod bilo koji način, pozadina operacije će se mijenjati i pohranjeni kao posljednji vrijednost permant, do sljedeće promjene, operacije, kao sljedeće:
1.Press i držite [PF2] tipku da biste uključili primopredajnik. I zadrži pritiskom na [PF2] tipku oko 3 sekunde da uđu u pozadini.
2. Pritisnite Š] / ib tipku odabrati stavke izbornika koju želite podesiti. 3.Press f tipku za ulazak u setup meni.
4.Press tipku ili »Ja> tipku odabrati željene opcije. 5.Press tipku ili C: tipku za potvrdu i izlaz.
   Glasovna poruka
Nakon omogućavanja ovu funkciju, kada korisnici unose frekvenciju ili kanala putem tipkovnice, primopredajnik će obavijestiti brojevi za unos izazvalo glas.
Postoje dvije vrste bip, kineskom i engleskom izvješće izvješće bude opcionalni.
1.Press i držite [PF2] da biste uključili primopredajnika. I zadrži pritiskom na [PF2] tipku oko 3 sekunde da uđu u pozadini.
2. Pritisnite B / C tipku kliknuti br.1 funkciju. To pokazuje "Glas" na LCD zaslonu.
 3.Press,A tipku za ulazak u setup meni.
4.PressB tipku ili C tipku odabrati   željene mogućnosti.
OFF: Glas zbog čega je onemogućena.

Stranica 48-49

CHN: Kineski announciation ENG: Engleski announiciation
5.Default: CHN.
Time-Out-Timer (TOT)
Svrha Time-out-timer je ograničiti primopredajnik za kontinuirano dugoročno prijenosa. Kada kontinuirani prijenos vrijeme je izvan pravodobno, primopredajnik je prisiljen prekinuti prijenos i napraviti zvuk pisak.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B/ C tipka za odabir stavke br.2 funkciju. lt pokazuje "tot" na LCD zaslonu.
3.Press A  ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ il C «ključ za odabir željenog postava.
15-240 sekundi 0,4 minuta etot se obavezno, po razini interval od 15 sekundi.
OFF: tot je onemogućena. 5.Default: OFF
C ~ Glas operiran prijenosa (VOX) za postavljanje
Nakon omogućavanja ove funkcije, nije potrebno pritisnuti [PZR] tipku, možete direktno pokrenuti prijenos glasom.
LT želite koristiti ovu funkciju, morate umetnuti slušalice opremljene primopredajnika.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini Operacija.
2.Press B/ C tipku odabrati No.3 funkciju stavku. lt pokazuje "VOX" na LCD zaslonu.
3.Press A tipku ulazite u izbornik za postavljanje.
4.Press B tipku ili C tipku za odabir željenog postava.
1-3: 3 razine VOX, višu razinu zahtijeva veći volumen VOX. OFF: VOX prijenos je onemogućen.
5.Default: OFF
VOX Kašnjenje Setup
Kada primopredajnik šalje poziv za VOX i vraća s dostave način odmah. Ako je na dnu poziva ne mogu se prenositi ispravno. Da biste izbjegli ovaj problem. možete postaviti odgovarajuće vrijeme odgode.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini Operacija.
2.Press B/ C tipku kliknuti br.4 funkciju. lt pokazuje "VOXDEY" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.






Strana 50-51

4.Press ključ ili u tipku za odabir željenog postava.
0.5s-5S 0,10 razina vrijeme kašnjenja u ukupnom odabrati, po razini interval 0.5s.
5.Default: 2S

VOX Beep Setup
Nakon omogućavanja ove funkcije, početak prijenosa po VOX, primopredajnik će glas pisak.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini rada.
2.Press 'B/ Ctipku odabrati No.5 funkciju stavku. lt pokazuje "Voxton" na LCD zaslonu.
3.Press tipku ulazite u izbornik za postavljanje.
4.Press B ključ C tipku za odabir željenog postava.
O: VOX beeping je omogućen.
OFF: VOX beeping je onemogućen. 5.Default: OFF
 Frekvencija veličinu koraka za postavljanje
Prema frekvenciji (VFO), samo koračni značajka dostupna, a frekvencijski ulaz i frekvencije
skeniranja su oba ograničiti koračni.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I pritisnite [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u
pozadinske radnje.
2.Press B / C 'tipku da odaberete No.6 predmet funkciju. lt pokazuje "KORAK" na LCD zaslonu.
 3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili C tipku za odabir željenog postava.
Podolnjak: 5k / 6.25K / 1 OK / 12.5K / 15K / 20K / 25K 30k / 50K.
5.Default: 5K
  Ušutkati Razina Setup
Postavljanje radio na visokoj razini ušutkati, možete izbjeći neželjene signale ili buke, ali vam svibanj ne dobiti slab signal. Stoga, lt će biti bolje za vas
odaberite normalni ušutkati razini.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B, / C'tipku da odaberete br.7 predmet funkciju. lt pokazuje "SQL" na LCD zaslonu.
 3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press Bodnosno tipku ili C tipku U odabrati željeni setup.
0-9: 10 razina ušutkati ukupno, "0" kao min vrijednost postava (normalno otvoren) 5.Default: 04

Strana 52-53

 Baterija Save Setup
primopredajnik se može postaviti za uštedu baterije produljiti vrijeme čekanja. Po primitku val nosilac ili radi tipkovnica operacije, ona će odmah izaći način rada za uštedu baterije i dolaze u normalan način rada.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B / C tipku kliknuti br.8 funkciju. lt pokazuje "SAVE" na LCD zaslonu.
3.Press A tipku za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili!C Tipku za odabir željenog štede baterije omjer.
OFF: štede baterije je onemogućen.
01:01 omjer između normalnog radnog stanja i način rada za uštedu baterije kao 1:01 1:02 omjer između normalnog radnog stanja i način rada za uštedu baterije kao 1:02 1:04 omjer između normalnog radnog stanja i način rada za uštedu baterije kao 1: 4
5.Default: 1:2
NAPOMENA:
Baterija spasiti omjer je puno veći, standby potrošnja električne energije će biti mnogo manji, ali to ne može primiti prednji dio signala normalno od drugih
stranke.
  LCD pozadinskog osvjetljenja za postavljanje
Normalno otvorene, normalno zatvoren, automatski, ova tri načina u ukupno
primopredajna pozadinsko osvjetljenje biti obavezan.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B / C tipku za odabir br.9 funkciju stavku. lt pokazuje "SVJETLO" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili C tipku za odabir željenog postava.
AUTO: Automatski, nakon omogućavanja pozadinsko osvjetljenje, to će kašnjenje
razdoblje, a zatim se automatski ugasiti.
O: Obično otvoriti OFF: Normalno blizu 5.Default: AUTO
  LCD pozadinskog osvjetljenja boja za postavljanje
Postoje tri vrste pozadinskog osvjetljenja boje biti obavezan.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B: / C tipka za odabir stavke funkciju br.10. To pokazuje "boja" na LCD zaslonu.

Strana 54-55

3.Press A tipku za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili C tipku za odabir željenog postava. ORG: Orange pozadinskim osvjetljenjem
PLAVA: Plava osvjetljenja
PUR: Purple pozadinskim osvjetljenjem
5.Default: plava

Scan DweII Vrijeme za postavljanje
Postoje tri vrste skeniranja žive vremena da se fakultativno.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B/C 'tipku da odaberete br.1 1. točka funkcije. lt pokazuje "SCANTM" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.PressBtipku iliC tipku za odabir željenog postava.
5ST: Nakon što je radio prima signal podudaranja, skeniranje će se zaustaviti za 5 sekundi, a zatim nastaviti.
GUBITAK: Nakon što je radio prima signal podudaranja, skeniranje će se zaustaviti za 10
sekundi, a zatim nastaviti.
15ST: Nakon što je radio prima signal podudaranja. Scan mod će se zaustaviti za 15 sekundi, a zatim nastaviti. 5.Default: 15ST
 Display Mode Setup
Postoje frekvencije + Channel modu, Channel modu, kanal + Naziv Oznaka načinu tri vrste prikaza načina da se fakultativno.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press 8 / ~ tipku odabrati No.12 funkciju stavku. lt pokazuje "DSP" na LCD zaslonu. 3.Press 'U tipku za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press ~ i ključ ili 'tipka za odabir željenog postava.
FREQ: Frekvencijski kanal + mod (mod Amaterski primopredajnik) pritisnite tipku za prebacivanje na VFO mod.
CH. Channel modu (Stručni primopredajnik način) Napomena: LF primopredajnik programiran kao profesionalni Način djelovanja i zaključana, nije u mogućnosti da se prebaci u amaterskim modu priručnik iz pozadine poslovanja.
IME: Channel + Naziv Tag načinu rada (Amaterski primopredajnik mod) pritisnite tipku za prebacivanje na VFO mod.
5.Default: FREQ

Strana 56-57

 Tone frekvencija pulsa za odabir
Ova funkcija se koristi za pokretanje repetitor aktivira Tone Pulse. LT potrebama određene intenzitet Tone Pulse početi repetitor pod spavanje države. Općenito, kao čeznuti kao ponavljač je bio start, sustav repetitor ne treba taj ton Pulse.
Postoje Tour vrste pilot frekvencija biti optional.Under prijenosa čekanja, pritiskom na tipku strane [PF2] mogu slati signal impulsa koje ste odabrali.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u opće postavke.
2.Press 'B / C tipku kliknuti No.13 funkciju. To pokazuje "TBST" na LCD zaslonu.
3.PressA ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili: C tipke za odabir frekvencije Tone Pulse želite.
1000Hz: Pilot frequencyl000Hz 1450Hz: Pilot frekvencije 1450Hz 1750Hz: Pilot frekvencije 1750Hz 2100Hz: Pilot frekvencije 2100Hz 5. Default: 1750Hz.

DTMF Otpremna Vrijeme za postavljanje
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press B / C tipku kliknuti No.14 funkciju. To pokazuje "DTMFSD" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili 'A tipku za odabir DTMF prijenosa trenutku želite. 50MS/100MS/15OMS/200MS/250MS/300MS/350MS/400MS/450MS/500MS, što ukazuje na vrijeme za slanje DTMF signala i svaki interval između svakog DTMF slanje.
5.Default: 10OMS
   Beep Volumen Setup
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritiskom [PF2] tipku F4 u pozadini operacija.
2.Press B /C tipku kliknuti No.15 funkciju. To pokazuje "VOL-BP" na LCD zaslonu.
3.Press:A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press ključ B / C ili tipku za odabir željenog volumena 1-5,5 razina volumena u ukupnom mogu postaviti. 5.Default: 2
;   Priority Channel Setup
Nakon postavljanja prioriteta kanal, kada radiš prioritet skeniranje, primopredajnik se vraća za skeniranje ovom kanalu nakon što je po 10 kanala skenirano. Nakon što ovaj kanal prima val nosilac, lt privremeno će zaustaviti skeniranje do val nosilac nestane.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritisnite [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u

Strana 58-59

pozadinske radnje.
2.Press 'B! /! C tipku za odabir No.16 predmet funkciju. lt pokazuje "PRI-CH" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
4.Press B ključ ili C tipku za odabir željenog kanala.
1 - 128,128 kanali su dostupni.
OFF: Prioritet kanal je onemogućen.
5.Default: OFF
NAPOMENA: Ova značajka je samo da odaberete uredio kanal. Channel scan ili preskočiti kanal bez izdanje ne može biti odabrana prema ovom načinu rada.

   Trenutni napon baterije upit
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držite [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press / U tipku kliknuti No.17 funkciju. lt pokazuje "V-BATT" na LCD zaslonu.
vrijednost prikazuje na ekranu je aktualna vrijednost napona baterije.
Nastavi Factory Default
Možete napraviti sve postavke primopredajna povratak na tvorničke postavke kad primopredajnik ne mogu raditi normalno zbog krivo Operacija ili pogreške postava.
1.Press i držite [PF2] tipku za uključivanje primopredajnika. I držati pritisnite [PF2] tipku za 3 sekunde za ulazak u pozadini operacija.
2.Press 'B / C tipku kliknuti funkcije No.18. lt pokazuje "RESET" na LCD zaslonu.
3.Press A ključ za ulazak u funkciju izbornika za postavljanje.
 4.Press B tipku ili C tipku U odabrati željene postavke.
ČINJENICA:? Tvorničke (Frequency, signalizacija i nastaviti funkciju postavljanje na tvorničke).
INIT7: Nastavi Pozadina postavke na tvornički zadane postavke (lt nije u mogućnosti nastaviti frekvencije, signalizacija i kanala operacije).
5.Press = tipku za potvrdu
.
Strana 60-61
P softver za programiranje START (traje iniTone <6-og 4a E sustav Windows XP, na primjer.)
1.Double kliknite "setup.eke KPS288", a zatim se vratite instaliranja kao kompjuterska komanda.
2.Click izbornik Start. odaberite "USB na Serijski port" u KPS288 unos iz "Svi programi" i kliknite na njega. Molimo instalirati USB na Serijski port disk program kao kompjuterska komanda.
3.Please utikač PCO3 programiranje Gable u USB port na PC uređaju, a zatim poveži sa primopredajnik.
4.Double kliknite "KPS288" Operacija prečac, odaberite serijski port "COM Port" kao po računalu naredbu i kliknite "OK" da biste započeli programiranju softvera. (LT instalirati softver za prvo, a zatim umetnite USB programiranje Gable.)
NAPOMENA:
softver za programiranje ovog primopredajnik je priložen uz proizvod identifikacije sustava.
Prema tome, kada pokrenete softver za programiranje u prvi put, trebalo bi stupili u kontakt primopredajnika i onda možete pokrenuti softver, inače softver ne može pokrenuti.



Van mreže marke

  • Kapitalac Dunavski
  • *******
  • Poruke: 1147
  • Pol: Muškarac
Odg: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« Odgovor #1 poslato: 18, 06, 2011, 21:41:59 posle podne »
E ko ovo razume taj razume i veverice...
Marke

Van mreže Terca

  • Veliki Rovac
  • ******
  • Poruke: 696
  • Pol: Muškarac
  • www.mojaladja.com
Odg: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« Odgovor #2 poslato: 19, 06, 2011, 21:37:27 posle podne »
Može to i jednostavnije.

'Ajde ko ide na regatu Voda Vojvodine, neka donese te 999G pa cemo ih isprogramirati, napuniti svih 28+28 kanala i dati im smislena imena (C16,  C88 itd).

Programiranje 20 sekundi + obuka 5 sekundi.
I male stvari su velike, kada se gledaju izbliza.

Van mreže ПЕЦОВ

  • Veliki Rovac
  • ******
  • Poruke: 649
  • ај на ВОДУ
Odg: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« Odgovor #3 poslato: 19, 06, 2011, 21:41:20 posle podne »
da se moj nije udavio,jos da idem na regatu,eh zivote lutalico   :scare:
..a bese dobar s onim radiom 

Van mreže deda

  • Administrator
  • Drekavac sa Srednjih voda
  • *****
  • Poruke: 4176
  • Pol: Muškarac
  • Marina: 4.juli.....Zemun
  • Veličina: 7,60
Odg: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« Odgovor #4 poslato: 19, 06, 2011, 22:00:17 posle podne »
da se moj nije udavio,jos da idem na regatu,eh zivote lutalico   :scare:
..a bese dobar s onim radiom

A i lampom , sija dobro! :lol:
Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran

Van mreže ronac

  • Dunavsko-Savski trbusasti brka...
  • ******
  • Poruke: 919
  • Pol: Muškarac
  • Vucedolski vuk
Odg: ZONTON 999G - Prevod Uputstva by Adal
« Odgovor #5 poslato: 03, 03, 2015, 17:03:00 posle podne »
« poslato: 18, 04, 2011, 00:06:47 pre podne
"DOC fajl ću postaviti naknadno, koji je mnogo pregledniji, ali je veći od 200kb."
Mossi,ja uporno cekam. harm
Lisica je najmudrija životinja, ali je njenih koža najviše na prodaju!